Museum Escape

Amsterdam
Oude Turfmarkt 129
1012GC Amsterdam
06-43269923
Bezoek de website >>
Eigenschappen:
Kindvriendelijk, Restaurant, WIFI
Verdiep je in het mysterie van ons archeologische verleden en ontdek de geheimen die de transportkist verbergt. Laat je opsluiten met echte archeologie: de unieke opzet van Museum Escape brengt het verleden erg dichtbij! De mysterieuze transportkist zal worden neergezet in verschillende musea.

Welke mysterie├źn heeft Reuvers in de kist opgesloten? Wat voor onderzoek werd er gedaan? Wie durft in de voetsporen van de archeoloog te treden en de lagen van onze geschiedenis door te spitten?

Slechts 45 minuten om een eeuwenoud mysterie op te lossen. Wie durft? Museum Escape is een unieke pop-up Escape Room, waarin deelnemers worden uitgedaagd een aantal puzzels op te lossen, raadsels te ontcijferen en aanwijzigingen te verzamelen. Het doel is om samen te denken als archeologen en het mysterie te ontrafelen!

Er zijn honderden Escape Rooms en Real Life Games in Nederland, maar Museum Escape is uniek. Wij werken nauw samen met de musea waar de ervaring in staat. Je zal direct merken dat het verhaal van Museum Escape onlosmakelijk is verbonden met het archeologisch verleden van Holland.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Zorg dat je gevonden wordt!

  Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
  Dé uitjesvinder van Nederland!
  Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

  Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

  Zorg dat je gevonden wordt!