Kookworkshop in Amsterdam

Amsterdam
arnold schonberglaan 9 9
1082mj Amsterdam
020-6465158
Bezoek de website >>
Eigenschappen:
Restaurant, WIFI
De chefs heten jullie welkom en delen bij ontvangst een glas prosecco uit. In de Kookstudio staan “marktkramen” gevuld met allerlei (h)eerlijke verse seizoensgebonden producten. Verschillende groenten, vis, vlees, aardappelen, chocolade en nog veel meer.

De “marktkramen” zijn onderverdeeld in voor- hoofd- en nagerecht. Jullie worden in groepjes ingedeeld en krijgen een chef toegewezen. Ieder groepje is verantwoordelijk voor een deel van het diner. De chef van ieder groepje zal de workshop beginnen met jullie alles te vertellen over de verschillende ingrediënten aanwezig in jullie “marktkraam”. Daarna gaan jullie aan de slag.

Zelfstandig, zonder recepturen en met jullie eigen creativiteit gaan jullie een deel van het diner voorbereiden. Samen brainstormen over wat je kunt maken van de aanwezige producten en welke smaak combinaties je kunt maken. Nadat jullie hebben bedacht wat jullie willen gaan koken, zal de chef jullie begeleiden in het bereiden van het gerecht(en). Jullie leren deze avond alles over snij technieken, bereidingstechniek en professionele tips & trics.

De introductie en voorbereidingen nemen samen ongeveer 2 uur in beslag. Jullie bereiden deze avond een 3-gang diner gebaseerd op het seizoen aanbod. De workshops zijn interactief, leerzaam en leuk!

Bezoek de website >>
Google Maps

  Zorg dat je gevonden wordt!

  Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
  Dé uitjesvinder van Nederland!
  Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

  Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

  Zorg dat je gevonden wordt!