Anke Angel in Huis ten Wolde!

De Bult
Onderduikersweg 6
8346KP De Bult
0521-535400
Bezoek de website >>
Openingstijden:
http://www.huistenwolde.nl/agenda/
Klik hier voor de actuele tijden.
Prijzen:
http://www.huistenwolde.nl/agenda/
Klik hier voor prijsoverzicht.
Eigenschappen:
Gratis parkeren, Kindvriendelijk, Restaurant, Rolstoelvriendelijk, WIFI
Een concert van Anke is totale energie, emotie en humor en een vleug psychologie. Pianospel waarin je Oscar Peterson hoort, maar ook Nina Simone en veel pure Texaanse boogiewoogie. Haar stem bezorgde haar de bijnaam ‘Elastivoice’, ze heeft een extreem bereik, van opera tot rauwe blues.

Het enthousiasme van het trio straalt af op het publiek. Van ongeremde swing tot ballads die tot tranen toe beroeren. Ze brengt ook songs uit haar jazztheatershow Wonderwoman, als gescheiden 50 plus- moeder van twee pubers valt er veel te lachen en veel te huilen, en veel te leren. Als een swingend zelfhulpboek belicht Anke o.a. vrouwenvriendschappen, verlaten worden en waarom vrouwen van high heels houden.

Puur, ontwapenend en adembenemend. Heerlijk herkenbaar voor vrouwen, spannend voor mannen. Deze pianiste/zangeres wordt begeleid door Harry Emmery op contrabas en Dolf Helge op drums.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Zorg dat je gevonden wordt!

  Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
  Dé uitjesvinder van Nederland!
  Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

  Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

  Zorg dat je gevonden wordt!