Bierproeverij op locatie

Waar u wilt
Mezenhof 29
1742GG Waar u wilt
06-14455370
Bezoek de website >>
Ben je op zoek naar een niet te vergeten belevenis voor een verjaardag of voor een bedrijfsfeest? Brothers in Beer organiseert met regelmaat bierproeverijen in het hele land om mensen kennis te laten maken met speciaalbier uit binnen en buitenland. De bierproeverij kan op elke gewenste locatie georganiseerd worden. Neem snel contact met de Brothers in Beer op om de mogelijkheden te bespreken.

Brothers in Beer is een biercommunity voor liefhebbers van speciaalbier. Naast het organiseren van bierproeverijen filmen wij regelmatig onze ervaringen met verschillende bieren en plaatsen deze videos op onze Facebook pagina en Youtube kanaal.

Wij kunnen de bierproeverij aankleden naar wens. Daarbij moet u denken aan verschillende soorten bier (seizoensbieren, tripels, stouts, dubbels, IPA's) of aan bijpassende kaas.

In overleg is er veel mogelijk. Dus neem snel contact met ons op.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Zorg dat je gevonden wordt!

  Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
  Dé uitjesvinder van Nederland!
  Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

  Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

  Zorg dat je gevonden wordt!