Boot naar Muiderslot

Almere
IJmeerdijk 4
1361AA Almere
020-4278888
Bezoek de website >>
Eigenschappen:
Gratis parkeren, Kindvriendelijk, Restaurant, Rondleiding
Het Muiderslot is een meer dan 700 jaar oud kasteel met torens, kantelen, een slotgracht en een ophaalbrug. In het kasteel zijn tentoonstellingen over bekende bewoners als Floris V en P.C. Hooft. Er zijn gratis rondleidingen en voor kinderen zijn er speurtochten. Bezoek ook de Valkenier voor een roofvogelshow!

Het Muiderslot maakt deel uit van de voormalige Stelling van Amsterdam en de Hollandse Waterlinie. Een bezoek aan het Muiderslot kan gecombineerd worden met een fietstocht langs de forten van de Vechtstreek. Fietsen mogen gratis mee aan boord van de Veerdienst en het is mogelijk om een enkele reis te boeken.

Veerdienst Almere vaart met twee klassieke boten over de voormalige Zuiderzee (nu het IJmeer), naar Pampus en Muiderslot. Een boottocht met bezoek aan het slot duurt ruim 4 uur, waarvan 2,5 uur in het kasteel.

Speciaal voor kinderfeestjes is het mogelijk om aan boord zelf meegebrachte taart te eten en cadeautjes uit te pakken. In het kasteel zijn speurtochten.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Zorg dat je gevonden wordt!

  Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
  Dé uitjesvinder van Nederland!
  Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

  Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

  Zorg dat je gevonden wordt!