Openlucht spektakel MARE

Almere
Muiderzandplaats 1
1361AK Almere
036-8200333
Bezoek de website >>
Eigenschappen:
Gratis parkeren, Restaurant, Rolstoelvriendelijk, Rondleiding
Betreed het terrein van Vis à Vis en maak je op voor een wonderlijke avond uit inclusief diner, spektakel theater en livemuziek. Vis à Vis creëert in haar eigen originele buitentheater een wereld vol buitengewone mogelijkheden, humor en verrassingen. Na afloop van de voorstelling worden de kampvuren aangestoken en kan er zowel binnen als buiten gezellig worden nagepraat met een drankje.

Vis à Vis speelt in juni, juli en september de voorstelling MARE aan het Almeerderstrand. Een bassin gevuld met meer dan 1 miljoen liter water vormt de arena voor deze unieke openluchtvoorstelling. Laat je meevoeren in een draaikolk van visuele comedy, special effects en livemuziek.

Diner

Heerlijk dineren voorafgaand aan de voorstelling? Het kan bij Vis à Vis! In het restaurant serveren wij een buffet bestaande uit soep, salade, warme gerechten en een dessert.

Ons unieke restaurant de Rode Haring is een gezellige, warme en duurzame plek om te dineren. Op deze bijzondere en originele locatie vind je decorstukken en rekwisieten van oude voorstellingen.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Zorg dat je gevonden wordt!

  Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
  Dé uitjesvinder van Nederland!
  Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

  Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

  Zorg dat je gevonden wordt!