Stadsspel Leiden De Maffe 80

Leiden
Aalmarkt 4
2311EC Leiden
Welkom bij het knettergekke stadsspel De Maffe 80 waarbij jullie vreemde, uitdagende en vooral hilarische opdrachten gaan uitvoeren in de leukste stad van Nederland. Hoe ver gaan jullie om deze opdrachten uit dit spel tot een goed einde te brengen?

Gewapend met een camera, een stadskaart en een lijst aan leuke en grappige opdrachten struinen jullie de stad af. Alles voor de winst! Dit spel vergt daarom veel creativiteit, enthousiasme en bovenal heel veel lef ! De uitvoering van de film en foto opdrachten moeten als bewijs worden vastgelegd met de camera die jullie van de spelleiding hebben ontvangen. Er is één pagina met open vragen, de antwoorden kunnen jullie zelf op het formulier invullen.

De puntentelling geschiedt door de spelleiding op een vooraf afgesproken plek (café/bar) maar kan ook op de boot tijdens een vaartocht door de stad,onderweg volgt dan de prijsuitreiking.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Stadsspel Leiden De Maffe 80

  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.

  Zorg dat je gevonden wordt!

  Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
  Dé uitjesvinder van Nederland!
  Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

  Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

  Zorg dat je gevonden wordt!