Escape Room

Maastricht
Sint Antoniuslaan 4
6221XK Maastricht
Welkom bij Best Escape. Best Escape in Maastricht biedt de ultieme Escape Room ervaring. Escape Rooms zijn de nieuwste rage voor groepsuitjes. Perfect voor vriendengroepen, familie, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, sportverenigingen, teambuilding en andere groepsactiviteiten.

Best Escape gaat de uitdaging aan om de mooiste Escape Rooms van Nederland te maken. Bij een Escape Room word je met meerdere personen in een kamer opgesloten. Elke kamer is zo ingericht dat je met behulp van puzzels, aanwijzingen en verborgen voorwerpen binnen 60 minuten moet kunnen ontsnappen. Logisch nadenken, handigheid, maar vooral goede communicatie en samenwerking zijn onontbeerlijk om binnen de tijd de kamer te verlaten.

De Escape Rooms van Best Escape in Maastricht onderscheiden zich doordat elke kamer een volledig verhaal vertelt. De kamers zijn prachtig ingericht. De trucs en puzzels zijn origineel en staan in dienst van het verhaal. Er is een goede mix van hersengymnastiek en licht fysieke inspanning. Dat alles zorgt ervoor dat je wordt meegezogen in het verhaal en een Escape Room ervaring beleeft om nooit meer te vergeten!

Bezoek de website >>
Google Maps

    Reviews van Escape Room

    Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.