Deze maand

1

Landal Winterberg

Landal Winterberg

LDatum: 01-10-2023 t/m 30-04-2024

Landal Winterberg, gelegen op 3 uur rijden vanaf Utrecht. Het perfecte ski-oord!

Dit evenement is ook op deze data:
- 01-10-2023 t/m 30-04-2024
- 01-10-2024 t/m 30-04-2025

Meer informatie
2

B.L.A.U.W.

B.L.A.U.W.

Museum Bussemakerhuis presenteert met trots de nieuwe tentoonstelling Blauw, een onderzoek naar de geschiedenis, toepassing en mogelijkheden van blauwverven en blauwdruk. Dit is een ambachtelijke en arbeidsintensieve techniek die veel vakmanschap vereist. 

Meer informatie
3

Onder de pannen

Onder de pannen

Betreed tijdens deze verkenningstocht de wenteltrappen naar verborgen ruimtes, smalle gangen, torenspitsen, zolders en weergangen hoog boven de grond. Alleen te bezichtigen tijdens deze exclusieve rondleiding.

Meer informatie
4

Boot Dagtocht

Boot Dagtocht

De boot passeert op de heen- en terugweg de bekende sluis van Ternaaien met een verval van maar liefst 15 meter. Omstreeks 12.00 uur arriveert de boot in Luik en heeft u tijd voor een bezoek aan de stad. Op zondag is er op het Batte de bekende Luikse markt. Om 14.30 uur vaart de boot weer terug naar Maastricht.

Meer informatie
5

Nxt Museum

Nxt Museum

Nxt Museum is het eerste museum in Nederland dat zich volledig richt op mediakunst. Ontdek grootschalige, digitale kunstinstallaties die je blik verruimen en de zintuigen op scherp stellen. De kunst van morgen, vandaag. 

Meer informatie
6

Wildgerechtencruise

Wildgerechtencruise

In de maand november kunt u elke zaterdagavond sfeervol dineren aan boord van een van de passagiersschepen van Rederij Stiphout in Maastricht. Vanaf 18.30 uur is inscheping en wordt u ontvangen met een welkomstcocktail. Om 19.00 uur vertrekt de boot voor een tocht op de Maas en kunt u Maastricht eens van een andere kant zien.

Meer informatie
7

B&B Natuurhuisje

B&B Natuurhuisje

Over dit natuurhuisje. Welkom op deze heerlijke groene plek Onze twee B kamers bevinden zich boven een koffiehuis met prachtige buitenplaats, op historisch Fort Jutphaas. We zijn geopend van 9:30 tot 18:00 van woensdag t/m zondag, en dus word je vanzelf gewekt door de geur van verse koffie. 

Meer informatie
8

Alpaca's golf

Alpaca's golf

Boerengolfen tussen de onze nieuwsgierige alpaca’s en tussen het golfen door onze alpaca’s voeren met wortels. Bij aankomst krijg je je stok met een klomp en je bal en natuurlijk een bakje wortels voor onze alpaca’s . Dit is een gezellig en avontuurlijk gezinsuitje.

Meer informatie
9

Questomatica Escape Room

Questomatica Escape Room

Onze escaperooms zijn meer dan spellen, het zijn realistische avonturen, een indrukwekkende ervaring waar licht en geluid effectten zorgen dat je het gevoel hebt echt in een game of film te zitten.

Meer informatie
10

Slapen in de luxe B&B

Slapen in de luxe B&B

Overnachten op de plek waar vroeger explosieven werden opgeslagen, dat kan in het prachtig gerestaureerde Fort Bakkerskil in Nieuwendijk. Het militaire bouwwerk van weleer is omgetoverd tot een sfeervolle Bed & Breakfast waar gastvrouw en gastheer Marco van Beek en Hanny Breedveld je van harte welkom heten.

Meer informatie
11

Buiten uitbuiken

Buiten uitbuiken

Waan je alleen op de wereld in dit uitgestrekte landschap. Tijdens deze winterse wandeling wordt het gevoel van rust en ruimte alleen nog maar versterkt. De vrijwillige boswachter voert je mee langs drooggevallen kreken en begroeide schorren van de Dintelse Gorzen. Sta oog in oog met de imposante Schotse hooglanders en geniet tijdens de wandeling ook van de uitzichten over de Dintelse Gorzen en het Krammer Volkerak.

Meer informatie
12

Hazen van het Bentwoud

Hazen van het Bentwoud

Speur mee met de boswachter naar hazen en hun sporen in het uitgestrekte Bentwoud. Dit schuwe dier voelt zich prima thuis in dit afwisselende gebied van bossen en open velden. Je gaat op zoek naar wissels waarover ze lopen, keutels, en wie weet een pootafdruk. Onderweg vertelt de boswachter je wat over het gebied.

Meer informatie
13

A'dam Toren

A'dam Toren

De oude Shell Toren. De Overhoeks Toren. Dat lange gebouw aan het IJ, daar achter centraal. Iedereen kent de toren wel, daar tussen het EYE en de Tolhuistuin. Want sinds 1966 bepaalt deze wolkenkrabber dé skyline van Amsterdam Noord. 

 

Meer informatie
14

Museum Nienoord

Museum Nienoord

Ontdek de historie van borg Nienoord in de nieuwe expositie Verborgen Verhalen, waarin op speelse wijze de boeiende geschiedenis van de borg en haar bewoners wordt gepresenteerd. Bezoek de interactieve rijtuigexpositie 'Bestemming Bereikt' en ervaar wat het betekende om in de 19e eeuw te reizen per rijtuig van Leek naar Groningen. 

Meer informatie
15

Dierenpark Taman

Dierenpark Taman

Op de grens van de Kop van Overijssel en Drenthe ligt een heel ongewoon dierenpark: Taman Indonesia. De naam zegt het al: tuin of park van Indonesië. Wie door deze tuin dwaalt, maakt dichtbij in eigen land een mini-reis door de rijke culturele wereld van Indonesië en kan zich te goed doen aan de prachtige flora en fauna van dit verre land.

Meer informatie
16

Privé Spa

Privé Spa

Van een zoutwater zwembad en een Finse sauna, tot een Amerikaanse Jacuzzi, en de unieke wellness-sensatie van een belevingsdouche. Na een bezoek aan onze Spa voel je je als herboren.

Meer informatie
17

Wijn Escape Room

Wijn Escape Room

Het is een bijzonder avondje uit in de wijnbar Evviva in Apeldoorn. Zij is de eerste die gekozen heeft voor een bijzondere extra beleving binnen haar wijnbar. Een escaperoom in het thema van wijn inclusief wijnproeverij.

Meer informatie
18

Amaze

Amaze

Amaze Amsterdam is een unieke experience met audio en visuele achtergrond. Een plek waar de pioneers van de Nederlandse dance hun power combineren.

Meer informatie
19

Gamestate

Gamestate

Gamestate is een game center, waar jong en oud zich kan amuseren. Het fenomeen van speelautomaten binnen Gamestate is overgewaaid uit Amerika, waar het play en win concept inmiddels een groot succes is.

Meer informatie
20

Sinterklaaspad

Sinterklaaspad

Wandel met je klas het Sinterklaaspad door het loofbos van het Hollandse Hout. De kinderen voeren als hulp-Pietjes allerlei kleine opdrachten uit en leren zo over de dieren in de Oostvaardersplassen. Meld je klas snel aan!

Meer informatie