Leids theaterdiner

Leiden
Groepsuitjes Leiden
Aalmarkt 4
2311EC Leiden

Het huishouden van Jan Steen

Bij de Koornbrug in Leiden wordt u opgewacht door niemand minder dan Rembrandt van Rijn. Tijdens een wandeling van ongeveer een half uur vertelt hij op zijn geheel eigen manier over de geschiedenis van Leiden. Hij brengt u naar het restaurant voor uw voorgerecht. Dan komt Jan Steen tevoorschijn. Onder zijn leiding verdwijnt een aantal van u in 'Het huishouden van Jan Steen'.

De omgeving wordt zo goed als mogelijk nagebootst en de deelnemers aan het tafereel dragen precies de kledingstukken als op het schilderij. Dit wordt op de plaat vastgelegd waarvan u achteraf de foto`s krijgt toegemaild als aandenken. Ondertussen geniet u van een heerlijke maaltijd.

Na een verrassende afsluiting van het hoofdgerecht neemt Francisco Valdez (Spaanse generaal ten tijde van het Leids Beleg) u mee voor een boottocht van een uur op de Leidse grachten met koffie, thee en bonbons. Op een spannende manier vertelt Francisco Valdez onderweg alles over het Leidse Beleg van 1574. Een onvergetelijke avond terug in de tijd

Bezoek de website >>

Google Maps
Culinair eten met theater
Toneel
Zusters

  Reviews van Leids theaterdiner

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden