De Sprookjestuinen

Geeuwenbrug
De Sprookjestuinen
Rijksweg 4
7985NS Geeuwenbrug
Datum: Van 05-06-2022 t/m 17-07-2022

Kindertheaterfestival De Sprookjestuinen van Drenthe

Kom en laat je betoveren!

Dit seizoen staan alle tuinen weer in bloei. Maar let op! In sommige tuinen gebeurt dit jaar iets magisch... Tijdens het betoverende kindertheaterfestival De Sprookjestuinen van Drenthe komen sprookjes tot leven in verschillende tuinen in Drenthe. Met leuke sprookjesvoorstellingen voor kinderen en hun ouders of grootouders, sprookjesachtige tuinen en een vrolijk kabouterdorpje.

 

Prinses Sprakeloos komt naar Drenthe! 

Prinses Sprakeloos komt naar Drenthe vanuit Letterland, het land waar sprookjes worden geschreven en waar Letterlutjes wonen. Ze neemt zeven regenboogfeeën en een heleboel sprookjes mee! Samen betoveren ze de tuinen in Drenthe tot echte sprookjestuinen met leuke kindertheatervoorstellingen en sprookjesavonturen. Kom en laat je betoveren!

 

Welkom regenboogfeeën uit Letterland

Dit jaar heten prinses Sprakeloos en haar gevolg uit Letterland je aan het begin van beide sprookjesweekenden van harte welkom tijdens de grote openingsvoorstelling met kindertheater, zang en dans. 

 

Loop over de rode loper onder de bloemenboog door en kom in de wereld van sprookjes! Prinses Sprakeloos is dol op sprookjes. De lakeien mogen op haar kroontje, cape en schoenen passen, maar haar Sprookjesboek, die houdt ze bij zich. Daar staan alle verhalen voor het festival in! De regenboogfeeën blazen honderden bellen met prachtige regenboogkleuren. De Letterlutjes op gouden ballen zijn er al en ook de sprookjesfiguren zijn in afwachting van de prinses en haar verhalen. Maar waar is ze eigenlijk? Vinden we haar op tijd? En wat staat er in haar sprookjesboek? 

 

Bekijk vóór je naar de sprookjesvoorstellingen gaat de avonturen van Prinses Sprakeloos en de sprookjesfiguren op 5 juni in Beleefpark Dwingeloo en op 16 juli bij de Schaapskooi in Havelte.

Twee sprookjesweekenden

Prinses Sprakeloos en de verschillende regenboogfeeën komen twéé keer uit Letterland gevlogen! 

 • Op 5 en 6 juni betoveren ze tuinen in Dwingeloo en Diever. 
 • Op 16 en 17 juli komen ze tuinen in Havelte en Uffelte betoveren. 

Op alle dagen kun je om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur sprookjesvoorstellingen bekijken in zeven verschillende tuinen. 

Entree

Kaartjes voor de voorstellingen in de Sprookjestuinen zijn online te koop via www.sprookjestuinen.nl en tijdens de sprookjesweekenden bij de verschillende tuinen. Op de site vind je ook meer informatie over het festival en alle voorstellingen. Of kijk op Facebook en Instagram. Kom en laat je betoveren!

Bezoek de website >>

Google Maps
De Sprookjestuinen

  Reviews van De Sprookjestuinen

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden