De Karamazov’s

Alkmaar
Karavaan
Laat 27
1811EB Alkmaar

Theatermaker Brecht Hermans bewerkte de spannende roman De Gebroeders Karamazov van Dostojevski tot theater-feuilleton in 8 afleveringen en brengt die samen met jou en het publiek tot leven. Lees mee en creëer je eigen personage. Volg de hele serie of selecteer je lievelingsepisodes, wij benen je bij. Lees je liever niet? Luister dan lekker naar de tekst en live muziek van cellist Pau Marques i Oleo die zorgt voor een bloedstollende soundtrack. 

De Karamazov’s is een live en komisch theaterfeuilleton in 8 delen naar Dostojevski’s roman. Een razend spannende whodunit!
In de gezellige meetingspace van Karavaan op de Laat in Alkmaar bouwen we een theatraal feestje, zorg dat je er bij bent.

De Karamazovs gaat over drie broers en hun hebzuchtige vader – over bloed, wraak en jaloezie. Dé ingrediënten voor een spannend verhaal. Ben jij een dronken soldaat die aan vrouwen ten onder gaat? Een achterdochtige vrek, vurige verleidster of van het geloof gevallen monnik? In De Karamazovs kies jij welk personage je wil zijn en samen breng je al lezend een Russisch meesterwerk tot leven.

In de meetingspace van Karavaan in het centrum van Alkmaar – Laatmakers – nodigt Brecht je uit om gedurende 8 woensdagavonden telkens een nieuwe, spannende aflevering te komen ontdekken. De afleveringen zijn afzonderlijk te bezoeken en het geeft niet als je er eentje mist: dankzij de wekelijkse “wat voorafging” praat Brecht je helemaal bij.

Gezelligheid en vermaak ten top!
Misschien vraag jij wel iemand ten huwelijk? Of val je je buurman aan met een deegrol? En dat allemaal rondom de centrale vraag: heeft Dmitri Karamazov zijn vader vermoord? Bereid je voor op bloed en wraak, overgoten met wodka en humor.

Bezoek de website >>

Google Maps
Brecht Hermans tijdens voorstelling

  Reviews van De Karamazov’s

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden