Stadswandeling Zierikzee

Zierikzee
StoryTrail.nl
Vertrek: Vissersdijk 2
4301 ND Zierikzee

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert in september en oktober: de StoryTrail stadswandeling Zierikzee. Een fantastische verhalenverteller gidst je door de stadsgeschiedenis. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je de eeuwenoude sagen en legenden van Zierikzee.

Zierikzee – wát een stad is dat! Niet groot, maar zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. In die tijd wekt de verteller de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis tot leven.

 

Je zult zien: achter elke gevel en op elke straathoek ligt er wel een wonderlijke sage of legende op je te wachten. De verteller neemt je mee van de Zuidhavenpoort naar de Dikke Toren. Onderweg maak je kennis met een bonte stoet Zierikzeese helden en heldinnen.

De dappere poortwachter Peer, viswijf Aaltje, de geleerde Job Baster en de iets te overmoedige bouwmeester Keldermans: je leert ze allemaal kennen. Met de een liep het heel goed af, met de ander iets minder. Maar allemaal zijn ze voor eeuwig verbonden met dit prachtige stadje aan de Oosterschelde. Beleef het zelf tijdens de StoryTrail stadswandeling Zierikzee, een heerlijk historisch avontuur voor jong en oud.

 

De wandelingen beginnen om 14 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Bezoek de website >>

Google Maps
StoryTrail stadswandeling Zierikzee

  Reviews van Stadswandeling Zierikzee

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt