Theaterspektakel NOORD

Zuidbroek
Theaterspektakel NOORD
Burgemeester Omtaweg 4
9636EM Zuidbroek
Datum: Van 03-09-2021 t/m 26-09-2021

NOORD vertelt het mysterieuze fictieve verhaal over een verdwenen boerderij.
Een ongekend groot scherm van 80 bij 8 meter ondersteunt het verhaal.

Zo wordt het publiek meegezogen in de golven als de Groningse dijken breken en komt onder de grond terecht waar de bodem zijn geschiedenis vertelt.

EEN BOERDERIJ VERDWIJNT.
Hoofdpersoon Menke, studente in Groningen, ontdekt een boerderij die op mysterieuze wijze is verdwenen samen met de bewoner: boer Tjeert. Met haar vrienden gaat ze op zoek naar de oorzaak en komt daarmee in een spannend avontuur terecht.

Als de jonge studenten ontdekken wat er met boer Tjeert is gebeurd, dat ze worden tegengewerkt en achtervolgd, besluiten ze ook de waarheid te achterhalen. Tijdens hun speurtocht komen ze in aanraking met de verhalen van aarde, klimaatverandering, stijging van de zeespiegel en de effecten van het delven van grondstoffen.

Menke neemt het publiek mee in haar leef- en gedachtewereld: het groene landschap, wonen, leven en opgroeien in het Groninger land.

De oplopende spanning tussen haar ouders die uit hun beschadigde huis moeten vertrekken en de ontluikende liefdesrelatie met de journalist Frank levert een voortdurend gevecht tussen liefde, wantrouwen en verschillende kijk op de wereld.

De student geologie Sjoerd neemt het publiek mee in zijn levensgevaarlijke onderzoek onder de grond en zorgt voor een verrassende ontknoping ! Hoe een spektakel een diepere betekenis kan krijgen.

Bezoek de website >>

Google Maps
Theaterspektakel Noord

  Reviews van Theaterspektakel NOORD

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt