BaRocks

Amsterdam
Nes 75
1012KD Amsterdam
BaROCKS
van Bach naar Gaga

Jonge Strijkers & Blazers gaan op onderzoek uit naar de meesters uit de Barok, zoals Vivaldi, Händel, Corelli en natuurlijk J.S. Bach. De deelnemers worden meegenomen naar de stijlperiode die wordt gekenmerkt door rijke en veelvuldige versieringen, vol beweging en sterke contrasten in de dynamiek.

1e violiste van het Residentie Orkest en onze eigen artistiek leider Naomi Bach zal samen met Miriam Pastor Burgos, hoboïste Koninklijk Concertgebouworkest, soleren in het prachtige Concerto voor viool en hobo van J.S. Bach.

Onze eigen strijkers zullen ook solistisch van zich laten horen in het virtuoze Concerto Grosso no. 7 van Corelli. De blazers gaan o.a. een spectaculaire bewerking van het 3e Brandenburgse Concert van J.S. Bach spelen. De Jonge Strijkers & Blazers zullen samen in het diepe duiken bij Water Music van Händel.

The Beatles, Procol Harum en zelfs Lady Gaga hebben thema’s van o.a. J.S. Bach gebruikt in hun songs. De Amsterdamse popmusicus/componist Reid Steenhuis zal met samen met zijn band en de Jonge Strijkers & Blazers Nederland de brug gaan slaan tussen barok- en popmuziek.

Deuren open: 14:30
Aanvang show: 15:00

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van BaRocks

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden