4D racesimulator

Almere-Buiten
Immersive Experience
Zandzuigerstraat 34
1333HD Almere-Buiten

Weinig mensen krijgen de kans om in een Formule-1 wagen over het circuit te scheuren. Daarom is racen bij Immersive dé uitkomst om toch realistisch het gevoel te ervaren van een racecoureur! Stap in de simulator, stel de racestoel af en selecteer jouw droomwagen en favoriete circuit. Door de realistische bewegingen, tegendruk van het stuur, professionele pedalen, en optioneel Virtual Reality bril, voelt het alsof je echt met hoge snelheid over het circuit raast. Professionele racecoureurs maken al jaren gebruik van onze race simulatoren omdat deze perfect zijn om realistische condities na te bootsen en een nog betere coureur te worden.

Groepsticket 50 min | 4 simulatoren

Duik samen met jouw vrienden, familie of kennissen in twee 4D Motion racesimulatoren en twee F1 Seats! Gedurende 50 minuten kunnen jullie tegen elkaar racen op SPA Franchorchamps racen, Zandvoort of de Nurburgring. Race met Formule 1 wagens, vintage supercars en de meest bizarre hypercars. Dit arrangement is voor minimaal voor 3 en maximaal voor 8 personen beschikbaar.

Wat krijg ik?


 • 4D Racesimulatoren

 • F1 Seats

 • Multiplayer Racing

 • Duur 1 uur en 5 minuten 

 • Totaal prijs €120 

Groepsticket 50 min | 6 simulatoren

Duik samen met jouw vrienden, familie of kennissen in twee 4D Motion racesimulatoren, twee F1 Carbon seats en twee F1 Seats! Gedurende 50 minuten kunnen jullie tegen elkaar racen op SPA Franchorchamps, Zandvoort, de Nurburgring of een ander circuit racen. Race met Formule 1 wagens, vintage supercars en de meest bizarre hypercars. Dit arrangement is voor minimaal 5 en maximaal voor 12 personen beschikbaar.

Wat krijg ik?


 • 4D Racesimulatoren

 • F1 Carbon Seats

 • F1 Seats

 • Multiplayer Racing

 • Totaal prijs €170

  Je kan je groepsticket per 25 minuten upgraden. Rijden in je favoriete supercar Je hebt de keuze uit 18 verschillende circuits en meer dan 140 levensechte racewagens. Op die manier komt jouw virtual reality avontuur op het circuit helemaal tot leven. Vervolgens race je verschillende rondes over het circuit en de laatste 5 minuten ga je strijden om de beste tijd van de maand. Hiermee maak je ook nog eens kans op mooie prijzen! Kortom: beleef de race van je leven Goed om te weten:


 • De minimumleeftijd is 10 jaar en de minimumlengte is 1.60 m.

 • Maximumgewicht is 100 kg.

 • Wanneer je epileptische klachten hebt (gehad) dan mag er geen Virtual Reality bril gedragen worden tijdens de experience

Over Immersive Bij Immersive stap je in de snelste tourwagens en Formule 1-auto's zonder daadwerkelijk levensgevaarlijke 'touren' uit te halen. Gewoon door half liggend je plek op de kuipstoel van een bewegende simulator in te nemen. Omdat de ene coureur de andere niet is stelt het team van Immersive de simulator op jouw niveau af zodat je optimaal en met plezier kan racen. Én ze voorzien je van een Virtual Reality-bril. Dankzij deze technologie voel jij jezelf voor even een echte racecoureur op één van de 18 circuits met keuze uit meer dan 170 racewagens. Je wordt volledig ondergedompeld in de sfeer van een circuit en dat is ook precies wat 'immersive' betekent. Pak je Max Verstappen-momentje, wees niet bang voor die chicane, pak de ideale lijn en laat je meeslepen in jouw race-experience.

Bezoek de website >>

Racen

  Reviews van 4D racesimulator

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt

   Speurtocht

  Hasselt

  Speurtocht
  Bestel tickets met 50% uitjes korting
   Speurtocht

  Kortrijk

  Speurtocht
  Bestel tickets met 50% uitjes korting
   Speurtocht

  Leuven

  Speurtocht
  Bestel tickets met 50% uitjes korting