Unieke 5D vliegervaring!

Amsterdam
Overhoeksplein 51
1031KS Amsterdam
Vanuit hartje Amsterdam presenteert THIS IS HOLLAND een unieke vliegervaring die je Nederland niet alleen laat zien, maar ook echt laat beleven. THIS IS HOLLAND biedt een adembenemend beeld van een klein maar uniek land.

Je ontdekt in vogelvlucht hoe Nederland is ontstaan. Over een volk dat zich door al dat water nooit heeft laten afschrikken. Met terpen, dijken, polders en windmolens wisten ze land te winnen van de zee. Zo schiepen zij het bijzondere land onder zeeniveau.

Tijdens de Flight Experience voelt het echt alsof je over het Nederlandse landschap vliegt, waardoor je heel even vergeet dat je gewoon in Amsterdam bent. Adembenemend mooie filmbeelden bieden je een spectaculair perspectief vanuit de lucht. Door middel van verrassende special effects en een enorm bolvormig scherm, vlieg je rakelings over diverse must-sees van de Lage Landen.

THIS IS HOLLAND gebruikt de nieuwste technologie om je het gevoel te geven dat je vliegt. Met 40 personen tegelijk hang je in een enorm bolvormig scherm, terwijl je je handen en voeten vrij kan laten bungelen.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Unieke 5D vliegervaring!

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden