Condomerie

Amsterdam
Warmoesstraat 141
1012JB Amsterdam
Op 10 april 1987 werd het idee voor een condoomspeciaalzaak geboren.

Dit gebeurde in een Amsterdams restaurant tijdens een levendige discussie over de ziekte die vanaf begin jaren '80 de gemoederen bezighield: AIDS, Acquired Immune Deficiency Syndrome. Dit is een via bloed of sperma overdraagbare, ongeneeslijke en dodelijke virusziekte, die het natuurlijke afweersysteem van het lichaam aantast. De verwachting was dat het aidsvirus met de naam HIV, Human Immunodeficiency Virus, zich snel en wereldwijd zou verspreiden.

Ook werd duidelijk dat men rekening moest houden met het opduiken van andere virussen. Algemene Sexuele Hygiëne en condoomgebruik werden voor iedereen van essentieel belang: veilig vrijen was het motto. Condooms waren onder andere verkrijgbaar bij apotheek, drogist, sexshops en via automaten.

Veel keus en goede informatie was er echter niet. Het werd tijd voor een condoomspeciaalzaak met een ruim assortiment, deskundige voorlichting en goede bediening. De opzet was de verkoop van condooms uit de taboesfeer te halen en op een ongedwongen manier gedegen informatie te verschaffen over de vele soorten, maten en merken.

Bezoek de website >>
Google Maps
Condomerie Amsterdam

  Reviews van Condomerie

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden