Merry Christmas

Enschede
Oude Markt 1
7511AG Enschede
Een compleet verzorgd dagje uit

Beleef een compleet verzorgd dagje uit en kom helemaal in de kerstsfeer met het kerstconcert “Merry Christmas” van Orchestra Twente & Choir Twente met na afloop een heerlijk 3-gangen groepsdiner. Met een luxe touringcar met verschillende opstapplaatsen vanaf Doetinchem wordt u op de bestemming gebracht.


Geniet van bekende kerstcarols, schitterende duetten en indrukwekkende solo’s met topsolisten. Het wereldberoemde Adagio uit het klarinetconcert van Mozart zal ook klinken op het concert, dat meerdere keren als filmmuziek werd gebruikt, zo ook in de soundtrack van "Out of Africa".

Dit jaar hebben we topsolisten die aan ons concert gaan meewerken, waaronder de jonge zeer getalenteerde sopraan Irene Hoogveld. Eric Reddet, lyrisch tenor zal o.a. Nessun Dorma ten gehore brengen en Cantique de Noel. Gedurende de laatste 3 jaar heeft Eric meer dan 300 concerten gegeven als solist met het Johann Strauss Orkest, met tournees door Europa, Zuid Amerika, de Verenigde Staten en Australië. Hij maakte deel uit van The Platin Tenors. Bariton Peter Arink is sinds 2007 verbonden aan het koor van de Nederlandse Opera.

Ook bij De Nederlandse Opera is hij veelvuldig solistisch te horen. Naast opera is Peter Arink ook als oratoriumsolist regelmatig in binnen en buitenland werkzaam.

Naast deze uitmuntende topsolisten hebben we ook topmusici in huis. Orchestra Twente is een professioneel orkest, samen met Choir Twente bestaande uit 80 zangers en zangeressen en een kinderkoor wordt het een indrukwekkend concert, o.l.v. dirigent Monique Kokkeler.

Zondag 8 december 2019 is het concert in de Jacobuskerk te Enschede en is opstappen vanaf de Achterhoek mogelijk.

Boek hier uw dagje uit! www.orchestratwente.nl


Bezoek de website >>
Google Maps
Dirigent
Kerstconcert Merry Christmas

  Reviews van Merry Christmas

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden