Bestel kaartjes

Amsterdam ArenA World of Ajax Tour

Amsterdam
Arena Boulevard 1
1101 AX Amsterdam
Wie van voetbal houdt mag een bezoek aan World of Ajax niet missen. Voor geen goud! Thuisbasis Amsterdam ArenA vormt het middelpunt van een fantastische dag vol impressies, wetenswaardigheden en onvergetelijke momenten uit de rijke Ajax historie.

Op het ene moment sta je oog in oog met een schat aan herinneringen uit het rijke verleden van de club en op het andere moment sta je op een plek in de Amsterdam ArenA waar normaal alleen maar VIPS mogen komen. Een perfect dagje uit dus voor iedereen die de sfeer bij de Amsterdamse topclub wil proeven.

World of Ajax Tour
De World of Ajax Tour duurt ongeveer anderhalf uur. Een uitgebreide ronde met een ervaren gids door het stadion waarbij o.a. de grasmat, de business seats en het hoogst gelegen stoeltje worden bezocht. De rondleiding eindigt in het Ajax museum. Hier maakt u een reis door de 100-jarige geschiedenis van de legendarische voetbalclub. Cups, videobeelden, geluid, kleding, foto’s en medailles uit de afgelopen 100 jaar zijn tentoongesteld in een unieke omgeving. Het hoogtepunt is de film van drie beroemde Ajacieden in het filmtheater.
De World of Ajax Tour is te boeken vanaf ongeveer 20 personen.

Het is mogelijk om vooraf of na afloop een bezoek te brengen aan Café Vak 111 (maandag tot en met zondag) of Brasserie Ajax (maandag tot en met vrijdag) of Grand Café Soccer World (maandag tot en met zaterdag). Hier kan van tevoren of achteraf koffie met gebak, de lunch, een borrel etc. gereserveerd worden.

World of Ajax Inloop Tour
De World of Ajax Inloop Tour duurt ca. 1 uur en bestaat uit een verkorte rondleiding door het stadion door een ervaren gids. Na ca. een uur neemt de gids afscheid in het Ajax Museum waarna u hier uw vrije tijd kunt doorbrengen. Voor de World of Ajax Inloop tour hoeft u niet te reserveren. Deze tour is Nederlands- en Engelstalig en voor iedereen die spontaan binnenloopt.

World of Ajax Kids Tour

De World of Ajax Kids Tour duurt ca. 2 uur en bestaat uit een korte kinderfilm, een uitgebreide ronde door het stadion met een ervaren gids, een glas limonade in de Coca Cola Lounge, en een bezoek aan het Ajax Museum. Tijdens de Kids Tour zal er een voetbalspel gespeeld worden op het kunstgrasveldje in de droge gracht (naast het echte veld). Tevens is er een quiz waarbij we een beroep doen op de kennis van Ajax.

De gids richt zich volledig op de kinderen. Aan het einde van de tour is er een prijsuitreiking en krijgen alle kinderen een kleurplaat mee. De Kids Tour is geschikt voor kinderen t/m 12 jaar. Uiteraard zijn ouders en/of begeleiders ook van harte welkom.

Rondleiding als bedrijfs- of groepsuitje
Wil je in een persoonlijke rondleiding eens kennis maken met de Amsterdam ArenA? Ook dat is mogelijk. Onder begeleiding van een ervaren gids wordt jullie "elftal" meegenomen naar de mooiste plekjes in de Arena. Ook wordt er een mooie groepsfoto gemaakt als aandenken aan deze leuke dag.

Bezoek de website >>

  Kaartjes met korting voor Amsterdam ArenA World of Ajax Tour

  Actie van de Dag
  Koop je tickets bij Actie van de Dag en profiteer alleen vandaag van deze goedkope ticketprijzen.
  Ticket vanaf € 9,90 per persoon
  Tripper
  Ga voor een van de beste deals bij Tripper.nl en ontvang direct ticket per e-mail.
  Ticket vanaf € 10,00 per persoon
  Tiqets.com
  Bestel je tickets bij Tiqets.com en je heb direct toegang tot het ArenA Stadiontour. Je hoeft geen tickets te printen.
  Ticket vanaf € 14,50 per persoon

  Reviews van Amsterdam ArenA World of Ajax Tour

  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.