SnowPlanet

Velsen-Zuid
Heuvelweg 6-8
1981 LV Velsen-Zuid
Oefen je bocht- en remtechniek op de piste voor beginners of maak snelheid op de steile piste met een lengte van 230 meter. Je kunt zowel les nemen als vrij skiën of snowboarden. Alles voor een goede voorbereiding voor de wintersport of gewoon omdat je geen genoeg kan krijgen van de sneeuw.

Restaurant
Na de sneeuwpret kun je opwarmen met de ultieme wintersportbeleving. Je kunt smullen van een heerlijke steengrill of kaasfondue op het Grill & Fondue Square. Hier is ook een leuke kinderhoek waar de kinderen hun eigen gang kunnen gaan. Of geniet van een 3-gangen diner in restaurant The Lodge. Hier waan je je in een Zwitserse Chalet waar het hout knappert in de open haard.

Après-ski
En de feestbeesten sluiten de dag af in het après-ski café Rudi’s. Dansen op de tafels met uitzicht op de piste. Kortom feesten tot in de late uurtjes. In het winterseizoen is Rudi’s regelmatig open voor een feestje. SnowPlanet is het hele jaar zeven dagen per week geopend en ligt in het recreatiegebied Spaarnwoude, tussen Haarlem en Amsterdam.

Bezoek de website >>

  Reviews van SnowPlanet

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden