Bestel kaartjes

Skidôme Rucphen

Rucphen
Baanvelden 13
4715 RH Rucphen
Steeds meer mensen bereiden zich in eigen land voor op hun wintersport. Skidôme Rucphen biedt daarvoor de beste omstandigheden. Alle lessen worden immers gegeven door erkende ski- en snowboardinstructeurs.

Verse sneeuw
De skipiste is uitermate geschikt voor beginnende en gevorderde skiërs en snowboarders, en voorzien van 3 lopende banden en een schotellift. Er wordt dagelijks "verse kraaksneeuw" gemaakt middels het unieke en zelf ontwikkelde (gepatenteerde) Skidôme Snow System.

Lessen
Op elk niveau worden ski- en snowboardcursussen aangeboden, variërend van een vier weken durende reguliere cursus tot spoedcursussen van een week of een VIP cursus. De proefles is speciaal bedoeld voor mensen die nog nooit op ski's of een snowboard hebben gestaan. Vanaf een leeftijd van 4 jaar kunnen kinderlessen worden gevolgd worden.

Activiteiten
Iedereen is van harte welkom bij Skidôme Rucphen, zowel de actieve skiër en snowboarder, als de toeschouwer. Vanuit het gezellige café en restaurant "De Nederlandse Alp" heb je een goed zicht op de activiteiten die op de piste plaatsvinden (middels een ruim 35 meter breed raam).

IceKart
Ervaar de ijskoude kick op het 3.500m² grote IceKart circuit. Voel je voor even een echte coureur en maak de meest vette drifts in de uitdagende bochten van het circuit. Beleef de snelheid, voel de adrenaline van de slippende banden en het rondspattende ijs. Dit alles op een bevroren meer in een bosrijke omgeving onder de gloed van het noorderlicht.

GlowGolf
GlowGolf maakt van minigolf een unieke belevenis. Ontdek de schoonheden van Antarctica wanneer je het 18 hole GlowGolf parcour doorloopt. Ontmoet o.a. levensgrote ijsberen, orka's, pinguïns, zeehonden en walvissen. Dit alles in een bijzondere opstelling van fluorescerende black lights.

Bezoek de website >>

  Kaartjes met korting voor Skidôme Rucphen

  Uitjekrant.nl
  Uitjekrant.nl heeft elke dag nieuwe aanbiedingen met hoge korting. Je ontvangt de tickets direct per e-mail.
  Vanaf € 19.95 per persoon
  Dagtickets
  Je krijgt de tickets met korting direct per e-mail en je hoeft niet meer te wachten bij de kassa.
  Vanaf € 22.50 per persoon
  Uitjekrant.nl
  Uitjekrant.nl heeft elke dag nieuwe aanbiedingen met hoge korting. Je ontvangt de tickets direct per e-mail.
  Vanaf € 24.95 per persoon

  Reviews van Skidôme Rucphen

  4 december 2012

  Lekker kunnen voorbereiden op de wintersport. Kinderen hebben snowboardles gehad en dat beviel ze prima. Toch vinden we Snowworld beter!

  Lucille
  Lucille

  9 november 2012

  Heerlijk met het hele gezin kunnen oefenen voor de wintersport! Onze kinderen gingen voor het eerst.

  Marja
  Marja
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.