Bleekemolens Race Planet Mijdrecht

Mijdrecht
Industrieweg 29
3641 RK Mijdrecht
Onderga een sensationele race ervaring op ons snelle kartcircuit met kort bochtenwerk, lange rechte stukken en een dubbele viaduct. Spectaculair is karten in het donker! Er is ook een duokart en een mindervalidekart. Zittend in de unieke boksrobots kun je boksen zonder hoofdpijn te krijgen, en bij sumoworstelen kruip je letterlijk in de huid van een Japanse sumoworstelaar. Heb jij voldoende rust en focus voor het boogschieten? Maar je kunt ook gamen op een immens scherm of een quiz spelen. Leef je uit bij de speelautomaten, test je reactievermogen in het wielwisselspel of kijk je zelf gekozen film in het home theatre van Race Planet Mijdrecht.

Kinderen
Kids komen volop aan hun trekken. Er zijn speciale kinderkarts, skelters en op afstand bestuurbare minicars. Er is zelfs speciaal voor kids een compleet speelparadijs met een enorm klimrek, een grote verkeerstuin, mini bowling, een glijbaan met sleetjes, softbal schieten en nog veel meer!

Outdoor
Op een solex toeren met vrienden, familie of collega's! Of een totaal nieuwe manier van voortbewegen op de innovatieve segway. Vraag naar de Chopper Challenge met op afstand bestuurbare helicopters (binnen of buiten). Er zijn nog vele andere outdoor mogelijkheden. Kijk hiervoor op de website van Race Planet Mijdrecht.

Workshops
Voor groepen is een groeiend aantal originele workshops beschikbaar: salsa, zumba, schermen, bierproeverij, percussie, linedance, djembé en jongleren zijn maar enkele van de mogelijkheden.

Eten & Drinken
Je kunt altijd terecht voor fondues, BBQ, steengrill of andere menu's. Of liever een lekkere daily special of juist een veelzijdig buffet? Je bent vrij om te kiezen uit het uitgebreide aanbod.

Bezoek de website >>

  Reviews van Bleekemolens Race Planet Mijdrecht

  5 maart 2014

  Ik sluit me volledig aan bij de mening hieronder. Pas nog naar het speelparadijs geweest. Entree te hoog en als volwassenen moet je ook betalen. Iets betalen is niet erg, maar wat je ervoor krijgt. Het is er koud, heel smerig, de helft doet het niet, geld gooien in andere apparaten (naast je entree). Mijn man gaf nog aan "dat ze überhaupt hier geld durven vragen". Inderdaad kortingsbonnen alleen door de week. Dit was voor ons de laatste keer.

  Denise  Bril
  Denise Bril

  8 maart 2013

  Onze zoon kart meerdere keren per jaar. Was het daarvoor Raceplanet met nog leuke (betaalbare) arrangementen. Dat is bij LOT66 niet het geval. Kortingsbonnen zijn alleen geldig op doordeweekse dagen of buiten schoolvakanties om. Dus wil je met kinderen karten, dan is er zoveel uitgesloten bij de kortingen of arrangementen dat je er met kinderen geen of nauwelijks gebruik van kan maken. Wij vinden het hier veel te duur. En als je gaat karten moet je ook nog apart een bedrag betalen om van het speelparadijs gebruik te maken. Met 2 jongens 2 rondjes karten, spelen, eten en het voor mezelf betalen van het speelparadijs (wat ik trouwens ook belachelijk vind, dat ik als ouder moet betalen voor een speelparadijs), kostte dit ons 100 euro. Dus LOT66 voor ons niet meer, tenzij ze met aantrekkelijker arrangementen gaan komen. Daarnaast waren de kartrondes in minuten ook korter dan dat we normaliter gewend waren. De mensen die er werken zijn wel bijzonder vriendelijk. Dus daar ligt het niet aan.

  Marianne  Smulders
  Marianne Smulders

  6 maart 2013

  De kinderen vinden het geweldig. Lekker klimmen, klauteren en op skelters rijden.

  Joyce  Plooij
  Joyce Plooij
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.