Bestel kaartjes

Kartfabrique

Utrecht
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
Werk samen met je groep en ontsnap uit één van de 24 cellen in de gevangenis van Prison Island. Iedere cel is een uitdaging die je als team moet oplossen. Een spel kan bestaan uit knoppen vinden en indrukken, ballen gooien of schieten, rekensommen oplossen, vragen beantwoorden, bewegingssensoren ontwijken of een samenspel daarvan. Prison Island is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar.

Lasergamen
Door het ruige decor van een oude fabriek en de ruim 900m² speelruimte, verdeeld over 3 verdiepingen, maakt dit een uniek avontuur wat je niet snel zult vergeten. Ga de strijd aan met je vrienden, familie of collega's en kom naar de Kartfabrique in Utrecht.

Bezoek de website >>

Kaartjes met korting voor Kartfabrique

Kartfabrique
Zin in karten, lasergamen of het spel Prison Island? Reserveer dan nu je eigen avontuur en ga naar de Kartfabrique in Utrecht.
Vanaf € 10.00 per persoon

Reviews van Kartfabrique

28 december 2017

We hadden een arrangement geboekt met Prison Island en karten. Ongeveer 2 uur Prison Island met 3 teams. De Escape Rooms zijn heel verschillend en heel uitdagend. Karten was ook erg leuk. Wij hebben ons uitstekend vermaakt.

Lucas   Jansen
Lucas Jansen
Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.