Indoor Skydive Roosendaal

Roosendaal
De Stok 24
4703 SZ Roosendaal
Indoor skydiven gebeurt in een grote verticale windtunnel. Hierin wordt ruim voldoende wind geproduceerd waarop je kunt blijven zweven. Dit zorgt voor exact hetzelfde effect als een skydive buiten, maar met het grote verschil dat je nergens uitspringt of naar beneden valt. Hierdoor is het veilig en voor iedereen toegankelijk.

Voor wie?
Indoor skydiven is werkelijk voor iedereen toegankelijk. Jong, oud, man of vrouw, iedereen in een redelijke staat van gezondheid, inclusief mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking, kunnen het ultieme gevoel van vrijheid ervaren bij Indoor Skydive Roosendaal.

Arrangement
Inchecken bij de incheckbalie.Ontvangst van je vlieguitrusting, overall, helm, bril en oordopjes.Uitgebreide instructie door middel van een instructiefilm en ondersteund door een van onze instructeurs.Indoor skydiven.Omkleden naar je normale outfit.Uitreiking van je indoor skydive certificaat.

Bezoek de website >>

  Reviews van Indoor Skydive Roosendaal

  15 augustus 2011

  Een unieke beleving, ondanks dat de prijs aan de hoge kant is dit zeker een aanrader. De begeleider was erg enthousiast en vakkundig. Minpunt: je moet soms best lang wachten en de Skydive zelf is naar mijn idee aan de korte kant (3 x 1,5 minuut). Verder helemaal leuk en spannend!

  Evert
  Evert
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.