Verfijn je zoekopdracht

Lekker sportief
Heb je een vrije dag? Of vrij weekend? Dan is dat misschien het moment om eens lekker sportief bezig te zijn. Kies dan eens voor een bijzonder uitje, bezoek een skibaan, race in de rondte op een kartbaan of gooi een bal op een bowlingbaan. Allemaal activiteiten waarbij je je inspant, maar zonder je helemaal in het zweet te werken. Want het blijft natuurlijk wel je vrije dag.

Een skibaan vindt je ondermeer in Zoetermeer en in Landgraaf, een kartbaan of paintball altijd wel bij jou in de regio en een bowlingbaan vaak al om de hoek. Combineer dat met een gezellig etentje of een bioscoopje en je maakt van jouw vrije dag een heerlijk dagje weg.

Actief met vrienden
Nog leuker is een actief uitstapje met je vrienden. In het kader van een vrijgezellendag bijvoorbeeld, een verjaardag of gewoon, omdat het leuk is om het op te nemen tegen je vrienden op de kartbaan of tijdens paintball. Er zijn ook diverse locaties in Nederland waar je activiteiten kunt combineren. Bijvoorbeeld in De Uithof in Den Haag, het Sportium in 's-Hertogenbosch of Ayers Rock in Zoetermeer.

De mogelijkheden voor een dagje uit met vrienden zijn legio. Op Dagtrip Doen vind je ook rondleidingen door De Kuip of de Arena, diverse klimsportcentra, Pitch & Putt golfbanen en skydiven.

Midgetgolf en raket bouwen
Wellicht heb je het gevoel dat je telkens weer wat nieuws moet verzinnen voor een dagje weg met de kinderen. Dan biedt deze website hulp. In de categorie "Sportief & actief" staan namelijk ook bijzondere uitjes voor de kleintjes. Bijvoorbeeld Science Center eXplorion in Heerlen, waar de kinderen hun eigen raket mogen bouwen én lanceren.

Of neem ze in de wintermaanden mee naar de Noordpool in de Scheg in Deventer. Of plan een creatief uitje naar Vincents Tekenlokaal. En het oude, vertrouwde midgetgolf geeft ook tegenwoordig nog altijd veel plezier.

We horen graag hoe jouw sportieve activiteit is geweest. Schrijf een recensie en help anderen bij het uitzoeken van een dagje weg!

Totaal 255 uitjes gevonden
Zoelen
Het top vrijgezellenfeestje van dit moment. 50 tinten gras, gebaseerd op de film 50 tinten grijs! Dit uitje is spannend, hilarisch en sexy! Verzamel tinten door het ondernemen van korte activiteiten. 4 uur fun!
Moordrecht
In een stevige overall, een veiligheidsmasker en je paintballgeweer met een vol magazijn betreed je de arena. Na het startschot vliegen meteen de verfkogels in het rond. Met scherpe gerichte schoten schakel je de ene na de andere tegenstander uit.
Almere
Natuurlijk is een slipcursus, of liever gezegd, een anti-slipcursus best wel leuk en zeker nuttig om te doen. Vandaag gaat het om echte autobeheersing.
Amsterdam
GlowGolf Amsterdam is de nieuwste trend in Amsterdam voor jong en oud. Het spel neemt je mee door de tijd van de eerste bewoners tot aan de hypermoderne toekomst. Met glow-in-the-dark-minigolf wordt tijdreizen een ware beleving om nog vaak te herhalen.
Uddel
In klimbos Garderen, de meest veilige van Nederland, vindt u diverse parcoursen waaronder een parcours met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun onderdelen.
Oudeschild
Genieten van een heerlijk tochtje of toertje op de nostalgische Solex, dat kan bij ons! Wij verhuren losse solexen maar ook in verschillende arrangementen.
Voorthuizen
Shortgolf is een kortere variant van het reguliere golf en biedt een recreatief én sportief dagje uit voor zowel de ongeoefende als de ervaren golfer. De 18-holes golfbaan is uitdagend door de verschillende waterpartijen, glooiingen, bunkers en een spottershill. Na een korte instructie gaat u direct zelf aan de slag. Clubs, golfballen, tees en scorekaarten krijgt u van ons te leen. Speciale kleding of een golfvaardigheidsbewijs (GVB) is niet vereist. Iedereen vanaf acht jaar kan het spelen.
Amsterdam
Tijdens deze workshop zullen de deelnemers het tegen elkaar opnemen in de bumperball. Het doel is om de bal in het doel te schieten maar pas op want jou tegenstander kan jouw opzij bumperen!
Amsterdam
Speel nu Bubbel Voetbal met uw vrienden, familie of collega's in Amsterdam West. Gehuld in een enorme plastic bubbel gaan jullie de strijd met elkaar aan. Welk team zal er vandoor gaan met de bubbel voetbal cup?
Zoelen
Dit is een uitje voor mensen met doorzettingsvermogen, daadkracht en lichamelijke kracht. Onderga met je team de uitdagingen van het Expeditie Robinson!