Verfijn je zoekopdracht

Lekker sportief
Heb je een vrije dag? Of vrij weekend? Dan is dat misschien het moment om eens lekker sportief bezig te zijn. Kies dan eens voor een bijzonder uitje, bezoek een skibaan, race in de rondte op een kartbaan of gooi een bal op een bowlingbaan. Allemaal activiteiten waarbij je je inspant, maar zonder je helemaal in het zweet te werken. Want het blijft natuurlijk wel je vrije dag.

Een skibaan vindt je ondermeer in Zoetermeer en in Landgraaf, een kartbaan of paintball altijd wel bij jou in de regio en een bowlingbaan vaak al om de hoek. Combineer dat met een gezellig etentje of een bioscoopje en je maakt van jouw vrije dag een heerlijk dagje weg.

Actief met vrienden
Nog leuker is een actief uitstapje met je vrienden. In het kader van een vrijgezellendag bijvoorbeeld, een verjaardag of gewoon, omdat het leuk is om het op te nemen tegen je vrienden op de kartbaan of tijdens paintball. Er zijn ook diverse locaties in Nederland waar je activiteiten kunt combineren. Bijvoorbeeld in De Uithof in Den Haag, het Sportium in 's-Hertogenbosch of Ayers Rock in Zoetermeer.

De mogelijkheden voor een dagje uit met vrienden zijn legio. Op Dagtrip Doen vind je ook rondleidingen door De Kuip of de Arena, diverse klimsportcentra, Pitch & Putt golfbanen en skydiven.

Midgetgolf en raket bouwen
Wellicht heb je het gevoel dat je telkens weer wat nieuws moet verzinnen voor een dagje weg met de kinderen. Dan biedt deze website hulp. In de categorie "Sportief & actief" staan namelijk ook bijzondere uitjes voor de kleintjes. Bijvoorbeeld Science Center eXplorion in Heerlen, waar de kinderen hun eigen raket mogen bouwen én lanceren.

Of neem ze in de wintermaanden mee naar de Noordpool in de Scheg in Deventer. Of plan een creatief uitje naar Vincents Tekenlokaal. En het oude, vertrouwde midgetgolf geeft ook tegenwoordig nog altijd veel plezier.

We horen graag hoe jouw sportieve activiteit is geweest. Schrijf een recensie en help anderen bij het uitzoeken van een dagje weg!

Totaal 283 uitjes gevonden
Sint Anthonis
Bent u op zoek naar een spectaculaire activiteit voor uw uitje? Rongen Aktief verzorgt al ruim 30 jaar sportieve en uitdagende activiteiten met veel fun en entertainment.
Sint Anthonis
Sensationeel, veilig en bovendien milieubewust; dat is onze activiteit laser kleiduifschieten. In een spannende competitie ga je op jacht naar de weggeschoten kleiduiven
Amsterdam
Wat is er leuker dan collega's of vrienden alle hoeken van de kartbaan te laten zien bij Bleekemolens Race Planet in Amsterdam! Piepende banden en rokend rubber. Karten haalt de snelheidsduivel in je naar boven. Dus plankgas en gáán voor die overwinning!
Ommen
Dit is de escape room van Overijssel. Met een groep van tot 8 personen betreden jullie het schip en proberen jullie in 60 minuten te ontsnappen. Ontrafel codes, puzzels, open sloten en vind oplossingen en ga samen met je team de uitdaging aan.
Amsterdam
Deze workshop zal geheel naar keuze van de klant worden ingevuld. U kunt hierbij denken aan Voetbal, volleybal, hockey, trefbal, etc.
Leidschendam
Klim to 2,5 uur over de routes van het Klimeiland. Na de veiligheidsinstructie, over 6 verschillende routes verdeeld over 4 hoogtes.
Wie wint de race met karten? Wie is er sneller dan Schumacher? Attractiecentrum Zoetermeer zit bomvol uitdagende activiteiten. Neem je vrienden, familie of collega's mee en kies een leuke activiteit.
Rotterdam en omgeving
Tijdens een leuke longboard workshop leer je niet alleen maar de basis van het longboarden maar ook al gelijk trucs en is er ruimte voor een tochtje in een mooi gebied bij jullie in de buurt.
Tilburg
Op 13-jarige leeftijd kwam de wereldberoemde Vincent van Gogh naar Tilburg als leerling van de Rijks-HBS Koning Willem II. De jonge Vincent kreeg er zijn eerste tekenlessen. Op de plek waar Vincent van Gogh toen leerde tekenen kun je nu zelf het tekenpotlood weer oppakken.
Eersel
Fit. Fun. Freedom. Klaar voor het échte werk? Jumping is bij ons serious business. Ervaar ultieme vrijheid op de trampolines!