GlowGolf Amsterdam

Amsterdam
Prins Hendrikkade 194
1011 TD Amsterdam
Het pand is gelegen tegenover Science Center NEMO en het Scheepvaartmuseum. Met het thema: "Back to the Future in 15 Holes", zullen de deelnemers zich spelenderwijs door een aantal kenmerkende en historische tijdzones begeven.

Cafe restaurant Noah's Arq
GlowGolf Amsterdam werkt samen met restaurant Noah's Arq om iedereen de mogelijkheid te bieden, voor of na het spel, te genieten van een lekker drankje en/of een overheerlijke maaltijd. Heerlijk en relaxed genieten en ontspannen aan 't IJ.

Marty & Buddy
Het spel neemt je, samen met Marty en Buddy, de mascottes van GlowGolf Amsterdam, mee door de tijd van de eerste bewoners van de aarde tot aan de hypermoderne toekomst. Met glow-in-the-dark-minigolf wordt tijdreizen een ware beleving om nog vaak te herhalen.

Food, drinks & fun
In korte tijd zijn zowel de horecagelegenheid als het souterrain geheel verbouwd tot een gezellig familierestaurant met daaronder een glow-in-the-dark-minigolf. Kortom: "Food, drinks & fun". Uiteraard kunnen hier ook kinder-, bedrijfs- en vrijgezellenfeesten worden georganiseerd.

Bezoek de website >>

  Reviews van GlowGolf Amsterdam

  28 januari 2016

  Hier heb ik het kinderfeestje van mijn zoon van 12 gevierd. Een aanfluiting. Personeel zeer onvriendelijk, geen interesse in de jarige, weinig patat en in een half uur alle holes gehad (met 8 kinderen). Ik was een hoop geld kwijt en dat was het zeker niet waard. Maar het ergste vond ik dat mijn zoontje erg teleurgesteld was. Ze kunnen in Amsterdam beter geen kinderfeestjes organiseren.

  Stephanie
  Stephanie

  1 oktober 2013

  Vooraf met GlowGolf Amsterdam gebeld om te reserveren voor 2 personen om 18:15 uur. Na een kort overleg van de medewerker aan de telefoon met zijn baas werd de tijd op diens verzoek op 18:00 uur gezet. Meneer de eigenaar moest die avond waarschijnlijk op tijd weer aanschuiven bij het avondeten van moeder de vrouw. Een kwartiertje later thuis had ongetwijfeld geresulteerd in een tierende wederhelft en een avondje zonder eten naar bed. Die avond keurig om 18:00 uur aanwezig, maar de aanwezige medewerker stond nog 5 minuten te telefoneren alvorens hij zichzelf er met zichtbaar veel moeite toe kon zetten om ons te woord te staan. Hij deelde direct mede dat wij niet meer konden glowgolfen omdat we te laat waren. Het feit dat wij om 18:00 uur binnen waren werd compleet genegeerd en hij genoot zichtbaar van de discussie die daarop volgde, getuige zijn achterbakse lach. Uiteindelijk besloten het pand te verlaten en de avond voort te zetten bij ondernemers die over een gunfactor beschikken en het geld wel verdienen. Je zou vermoeden dat men in tijden van crisis, want naast de medwerker was hier niemand anders aanwezig, elke mogelijkheid tot het draaien van een beetje omzet aan zou grijpen. Bij GlowGolf Amsterdam blijkt niets echter minder waar. Al met al een uiterst slechte service, niemand die het nodig vond ons mede te delen dat wij geacht werden eerder dan de gereserveerde tijd aanwezig te zijn. Daarbij zijn er maar weinig mensen op deze aardbol die zich kunnen meten aan de ongekend arrogante houding van de medewerker van deze ballentoko. Ik zou ten alle tijden kiezen voor een andere vestiging, tenzij u de onweerstaanbare behoefte voelt om vreselijk tekeer te gaan met een golfclub. In dat geval zou u een bezoek aan deze vestiging wellicht nog kunnen overwegen. Ik raad u dan overigens wel aan snel langs te gaan, dit bedrijf is nog dit jaar failliet als ze zo doorgaan. En voor de heer in kwestie, er rest mij niks anders dan u te melden dat we een veelvoud van uw maandomzet bij de buren hebben gespendeerd.

  Tim  H.
  Tim H.

  30 december 2012

  Wat een leuk uitje. Super gezellig en vriendelijke gastheren. Leuk spel voor jong en oud! Ook nog de mogelijkheid voor een lekker drankje en hapje. Een aanrader!

  Teuben
  Teuben
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.

  1 december 2012

  Slechte service! Ons eerst 10 minuten laten wachten, expres. Geef je aan even geen drinken te willen, worden we verzocht van de tafel weg te gaan, terwijl de hele zaak leeg was! Nu begrijp ik ook waarom de zaak leeg was. Puntje bij paaltje wordt je ook nog door een arrogante medewerker weggestuurd en mochten we ook niet meer golfen. Wat denk je zelf? Dat je je gasten 10 minuten op de grond kan laten zitten, terwijl je plek hebt voor 100 man, waarvan er 2 aanwezig waren? Niet aan te raden!

  Joost
  Joost

  10 november 2012

  Geweldige ervaring. Echt super leuk voor jong en oud, die 3D-bril is echt een aanrader.

  Emmelot
  Emmelot