Attractiecentrum Zoetermeer

Zoetermeer
Wattstraat 20
2723 RC Zoetermeer
Naast het karten kan je ook Lasergamen, Bungee Soccer, Bungee Run, Sumo worstelen, Mission Possible, Lasersquash, Lasershot, Gladiator Fight en Quizmaster. Alle activiteiten zijn met elkaar te combineren waardoor er ontelbare mogelijkheden zijn. Ook heeft Attractiecentrum een sfeervol en gezellig restaurant waar men voor, tijdens of na de activiteiten kan lunchen of dineren. Voor de kinderen is er ook patat of pannenkoeken verkrijgbaar.

Karten
Volwassenen kunnen bij Attractiecentrum Zoetermeer een vrije training van 12 minuten rijden (minimale lengte 1,60m). Voor groepen vanaf 10 personen worden verschillende races aangeboden met bijvoorbeeld een vrije training, kwalificatie en een finale. Na afloop van de race is er een prijsuitreiking met een bekerset.

Kinderkarten
Voor kinderen tussen de 1,35m en 1,60m heeft Attractiecentrum Zoetermeer speciale kinderkarts. Deze karts zijn qua afmetingen, verhoudingen en vermogen aangepast aan de jonge coureurs. De kinderen rijden een kartheat van 7 minuten.

Lasergamen
Lasergamen is een spannend teamspel geschikt voor jong en oud. In een donkere ruimte met verschillende opstakels, licht- en geluidseffecten probeer je met een laserpistool zoveel mogelijk tegenstanders te raken. Voor de kids een ideale combinatie met het karten!

Bezoek de website >>

    Reviews van Attractiecentrum Zoetermeer

    24 april 2016

    De spellen zijn leuk om te doen. Horeca en klachten afhandeling is een drama. Zij maken fouten en laten je nog een keer betalen. Zelfs na een klacht is de reactie onvriendelijk.

    Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.