Sex and the City

Eindhoven
Vestdijk 9
5611CA Eindhoven
Jullie zijn vandaag hot and happening! De vrijgezel staat natuurlijk in het middelpunt en gaat een dag beleven die ze niet snel zal vergeten. Alle belangrijke aspecten voor een vrouw zijn aanwezig in dit arrangement; plezier, sex en drank!

Sex and the city

Voor echte shopping queens!
Zijn jullie fashionista’s in hart en nieren? Hebben mannen geen geheimen meer voor jullie? Laat dan maar eens zien wat jullie in huis hebben. In Sex and the City strijd je met elkaar om het meeste shoppinggeld. Dus zijn jullie helemaal hot, hip en happening? Trek dan snel je stiletto’s aan en speel het meest sexy stadsspel van Eindhoven!

Loslopende mannen opgelet!
In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan om het meeste shoppinggeld. Met een smartphone en kaart loop je door de stad en beantwoord je de gekste vragen: wie weet hoeveel spermacellen een man per hartslag produceert of hoeveel mannen ter wereld zijn gezegend met maar liefst twee penissen?

Ook hebben we een aantal hilarische foto-opdrachten voor jullie in petto. Wie vindt bijvoorbeeld de knapste man van Eindhoven voor de perfecte foto? Pas maar op dat het geen Mr. Big is, dan ben je zo een teamlid kwijt! Om het extra spannend te maken gaat de tussenstand een half uur voor het einde op zwart!

Prijsuitreiking
Aan het eind van deze zinderende strijd komen de teams weer bij elkaar. Lekker met z’n allen aan de borrel en laat die foto’s maar zien. Dat het meest sexy team moge winnen!

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Sex and the City

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden