F1 Zandvoort

Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108
2041KP Zandvoort
Over de Duch Grand Prix

Sea of orange.
De kijkcijfers blijven maar stijgen en de Nederlandse racefans reizen de hele wereld over om hem in actie te zien. Het succes van Max Verstappen in de Formule 1 heeft van velen in Nederland een racefan gemaakt! Het zorgde al voor volle oranje tribunes in Oostenrijk, België en Spanje. En nu kan de Max-gekte weer losbarsten in eigen land! Naast het team van Red Bull Racing komen de grote raceteams als Ferrari en Mercedes, met wereldkampioenen Vettel en Hamilton, ook naar Zandvoort. Ronkende motoren, gierende banden en duizenden racefans op de tribune in Nederland; voor de Nederlandse racefans een droom die uitkomt!

"Meest uitdagende circuit".
Oud-coureur Jan Lammers is opgegroeid in Zandvoort en komt al van kleins af aan op het circuit. De sportief directeur van de F1 Dutch Grand Prix kan niet wachten op het race spektakel in eigen land. “Ik ben enorm trots dat we, na de laatste race in 1985, de terugkeer van de Formula 1 in Nederland kunnen aankondigen.” Ook kan hij niet wachten op het moment dat de coureurs over het nieuwe circuit racen. “Met deze aanpassingen wordt Circuit Zandvoort het meest uitdagende en mooiste circuit van Europa en misschien zelfs wel van de wereld.”

Main stage mania.
We zijn in Nederland natuurlijk enorm trots op onze sporthelden, maar dit is niet het enige waar wij als klein landje in uitblinken. Jaarlijks voeren onze dj’s de ranglijsten voor de beste dj’s van de wereld aan. Samen met de beste Nederlandse dj’s en artiesten gaan we tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix voor een groot feest zorgen. Het hele weekend kunnen bezoekers namelijk genieten van het beste entertainment van Nederland.

Zandvoort 'beach for Amstrdam'.
Zandvoort is erg geliefd onder toeristen. De badplaats trekt jaarlijks maar liefst vijf miljoen dagtoeristen vanwege haar schitterende stranden en omgeving. Zandvoort ligt ook nog eens vlakbij de drukstbezochte stad van Nederland: Amsterdam. De badplaats wordt daarom niet voor niks Zandvoort ‘Beach for Amsterdam’ genoemd. Ideaal dus om het raceweekend te combineren met een dagje strand of een uitstapje naar onze bruisende hoofdstad. Daarnaast vinden er het hele weekend allerlei side events op en rondom het circuit plaats, dus de racefans hoeven zich zeker niet te vervelen…Bezoek de website >>
Google Maps
Red Bull racecar Max 33
Red Bull racecar
Max racen circuit
Circuit

  Reviews van F1 Zandvoort

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden