Offroad rijden

Moordrecht, Amsterdam, Nuenen
Zuidelijke Dwarsweg 7-A
2841LK Moordrecht
Altijd al de adrenaline willen voelen van een ruige 4×4 wagen die rijdt door de modder? Wacht niet langer, kom offroad rijden! Overwin de ene na de andere heuvel in een terreinwagen en laat je vrienden zien we de baas is. Kom naar Fundustry voor een 4×4 ervaring om nooit te vergeten!

4×4 rijden is geschikt voor iedereen! Een uitgebreide cursus vooraf is niet verplicht, het enige wat je nodig hebt is slechts een rijbewijs! Een deskundige instructeur staat klaar om je alles te vertellen over het besturen van een terreinwagen. Als deze korte introductie voorbij is, wordt het tijd om in te stappen. Je betreedt met de terreinwagen ons speciaal aangelegde parcours vol schuine vlakken, diepe modderkuilen en steile hellingen. I.v.m. veiligheid en op basis van beschikbaarheid is er sprake van roulatie tijdens het rijden.

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.


Bezoek de website >>
Google Maps
Off road rijden
Autoracen
Mannen uitje

  Reviews van Offroad rijden

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden