Bubble Voetbal & Darts

Schiedam
Bubble Feest
Olympiaweg 41
3118JD Schiedam

Bubble Voetbal, een fenomeen overgewaaid vanuit Scandinavie, is een spel waarbij plezier centraal staat. Het gaat er niet om of je goed kunt voetballen maar dat er gelachen wordt. Door middel van een grote luchtbal die om het lichaam heen gaat, ben je oersterk.

Flink tegen elkaar opbotsen behoort dus zeker tot de mogelijkheden. Het feit dat elkaar beuken geen pijn doet, maakt het extra leuk. Vandaar dat Bubble Voetbal erg leuk is als origineel uitje. Het pak werkt als een soort airbag, Voetbal Dartszodat je niks van de klappen voelt. Het is niet alleen geschikt voor de voetballers onder ons; iedereen, zowel heren als dames, vermaakt zich prima tijdens een potje Bubble Voetbal. Vandaar dat Bubble Voetbal erg leuk is als origineel uitje.

Voetbal Darts
De naam zegt het eigenlijk al een beetje; met een voetbal, darts spelen. Door het speciale zelfklevende, opblaasbare dartbord kun je schietend punten verdienen. In twee teams gaan jullie tijdens een potje Voetbal Darts punten bij elkaar sprokkelen om er zo achter te komen welk team het beste kan mikken. Bij een goed schot komt ook een dosis geluk kijken. Daarom hoeft niet per definitie degene met de beste trap dit onderdeel te winnen. Op dit moment zijn wij de enige in Nederland waar een potje Voetbal Darts gespeeld kan worden. Gegarandeerd origineel dus!

Plezier
Bij Bubble Feest ben je aan het goede adres voor een aantal uur vertier. Een origineel uitje bevat natuurlijk verschillende ingrediënten. Er moet een wedstrijdelement in zitten; tijdens onze feestjes kunnen de fanatiekelingen zich lekker uitleven. Wat misschien nog wel veel belangrijker is, is dat er plezier gemaakt wordt. Ook op dat vlak ben je bij ons aan het juiste adres. Zoek je dus een origineel uitje waarbij een glimlach centraal staat? Dan is een Bubble Feest datgene dat jij zoekt! Leuk als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiefeest maar ook gewoon om een keer te doen met een aantal vrienden. Het is al mogelijk vanaf 8 personen.

Bezoek de website >>

Google Maps
Bubble Voetbal
Darts
Darten
Teamfoto

  Reviews van Bubble Voetbal & Darts

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden