Boerengolfboerderij "De Wolf"

Stegeren
Boerengolfboerderij "De Wolf"
Coevorderweg 28
7737 PG Stegeren

Boerengolf
Boerengolf is een gezellige activiteit op het platteland. Het is golf spelen op een hele bijzondere manier, namelijk met een club met een houten klomp eraan en met een grote bal. Tegelijkertijd genieten van de natuur met dieren om je heen. Hier speel je boerengolf in het weiland (tussen het vee) en langs de akkers met maïs, aardappelen en bieten. De speelduur is anderhalf uur.

Golfcroquet
De mensen die het wat rustiger aan willen doen kunnen kiezen voor de croquetbaan. Een veel kleinere baan met mooi gemaaid gras. Het spel wordt gespeeld met een club en een kleinere bal. De bal moet onder een aantal poortjes door worden geslagen.

Maïsdoolhof
De maïsdoolhof met uitkijktoren ligt in een perceel maïs van 2 hectare. Hier kun je samen met de kinderen een heerlijke wandeling maken door de maïs en genieten van het boerenland. In de doolhof is er voor de kinderen een kennisquiz over de landbouw opgesteld. De kinderen kunnen een vragenformulier meenemen en komen zo onderweg in de maïs allerlei vragen tegen die betrekking hebben op de landbouw. Als je de maïsdoolhof uit bent kun je even uitrusten op één van de bankjes, terwijl de kinderen spelen in de zandbak of op de trekker.

Bezoek de website >>

Google Maps
Boerengolf
Familie uitje
Bezoekers aan het golfen
Maïsveld

  Reviews van Boerengolfboerderij "De Wolf"

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt