Avond vissen met gids

Dordrecht
Vissen in Dordrecht
Baanhoekweg 1-B
3313LA Dordrecht

 

Je komt aan bij de jachthaven en je wordt welkom geheten voor deze leuke visavond. We beginnen met een drankje en uitleg over de avond. Dan vertrekken we om naar de eerste stek te gaan. Tijdens het varen legt Tyrel alvast wat uit over het vissen, hierna gooien we gelijk een hengeltje het water in. Je moet tenslotte een hengel in het water hebben om vis te kunnen vangen. Zodra we zijn aangekomen op de eerste visstek begint het spelletje. We moeten de vissen eerst vinden. Met behulp van de technologie kunnen we een beetje vals spelen. Natuurlijk heb je niks aan de technologie zonder de kennis en ervaring. Snoeken is zoeken.

 

 

Hebben we de vissen gevonden beginnen we gelijk met vissen en hopen we vele vissen te strikken. En dan, de eerste aanbeet, wat spannend. Wat halen we naar boven, jij moet het doen, het is jouw eerste vis van de avond. Na het schieten van de foto’s mag de vis weer het water in. Dat is tijd om te proosten, of wil je eerst je hengel weer in het water hebben? Dan is het tijd om naar de volgende stek te gaan, terwijl we naar de stek varen vissen we continue, spotten we vis, dan blijven we daar even plakken, om te zorgen voor een optimaal resultaat.

 

 

We naderen het einde, tijd om terug te varen. De hengels halen we in, en we proosten op een geslaagde avond. We zijn natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren zoals het weer, de waterstand etc., en of de vissen willen bijten. Hierdoor is geen enkele avond of dag hetzelfde.

 

Bezoek de website >>

Google Maps
Mooie vangst op de boot
Meet Brutus
Dordrecht
De prachtige Biesbosch
Een mooie snoek
Hightech apparatuur

  Handig om mee te nemen!

  Reviews van Avond vissen met gids

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt