Actief Breeland

Annen
Actief Breeland
De Bulten 2-4
9468 TD Annen

Kano-step combi
Een toeristische kano-dagtocht vanaf Breeland naar de Zuidlaardervaart met o.a. molens, haventjes en een chinees restaurant. Ook kunt u een kijkje nemen op het Zuidlaardermeer.

Zwerftocht op de Hunze
Deze tocht begint bij Breeland en brengt u al peddelend door één van de mooiste delen van de Hunze.

Kanoknapzakroute
Een cultuur-historische kano-wandelroute langs de mooiste plekjes tussen de Hunze en de Drentse A.

Kano-step combi
Op de step door het natuurgebied 'De Duunsche Landen' naar het gezellige dorpscafé 't Keerpunt. Per Canadese kano peddelt u terug naar Breeland.

Kano-step combi plus
Op de step door het natuurgebied 'De Duunsche Landen' naar het gezellige dorpscafé 't Keerpunt. Tijdens de tocht voert u een aantal letterboxopdrachten uit. Per Canadese kano peddelt u terug naar Breeland.

Robin Hood meets Jetses
Op de step door het natuurgebied 'De Duunsche Landen' naar het gezellige dorpscafé 't Keerpunt. Per Canadese kano peddelt u terug naar Breeland. Op Breeland gaat u handboogschieten onder deskundige begeleiding.

Mini survival
Deze avontuurlijke belevenis begint met een touwbrug. Per kano bereikt u vervolgens het dorpje Spijkerboor. Terug naar Breeland krijgt u achtereenvolgens een vlot-oversteek, een tonnendans of een zwabbermat, een indianenbrug en een slingerpyramide.

Mini mini survival
Verkorte versie van onze mini survival. Uitstekend te combineren met handboogschieten.

Overleven op 't Drentsch Daip
Deze avontuurlijke belevenis begint met een touwbrug. Per kano bereikt u vervolgens het dorpje Spijkerboor. Terug naar Breeland krijgt u achtereenvolgens een vlot-oversteek, een tonnendans of een zwabbermat, een indianenbrug en een slingerpyramide. Na afloop kunt u heerlijk genieten van een barbecue buffet in het Paviljoen.

Actieve Dag
Hunebedfietstocht, klootschieten en een avontuurlijke mini-survival.

Combi survival
Deze dag begint met een survivalparcours: een slingerpyramide, een indianenbrug, een tonnendans en een vlot-oversteek. Vervolgens zakt u per kano de Hunze af richting het Zuidlaardermeer. Terug naar Breeland op de fiets, A.T.B. of step.

Stepsurvival
Vanuit Breeland gaat u op de step naar het dorpje Spijkerboor. Tijdens de terugtocht overwint u het survivalparcours: een slingerpyramide, een indianenbrug, een tonnendans en een vlot-oversteek.

Step survival plus
Vanuit Breeland gaat u op de step naar het dorpje Spijkerboor en onderweg voert u een aantal letterboxopdrachten uit. Tijdens de terugtocht overwint u het survivalparcours: een slingerpiramide, een indianenbrug, een tonnendans en een vlot-oversteek.

Actief de Hondsrug op
De helft van de groep vertrekt steppend richting het Kniphorstbos. De andere helft bereikt dit bos op een A.T.B. Gezamenlijk gaat u hier handboogschieten.Terug naar Breeland wordt er van activiteit gewisseld.

Veengolf
Boerengolf met hindernissen, een golfcompetitie door ruig terrein. Er is een aantal natuurlijke hindernissen aangebracht in een voormalig weiland. Kikkerpoelen, heuveltjes, dijkjes en stroken met wilde begroeiing zorgen voor de nodige handicaps!

Letterboxen beslist op punten
In kleine groepjes, met twee vervoermiddelen, zo snel mogelijk 9 boxen zien te vinden. Elke box is goed voor een aantal punten. De groep die binnen de afgesproken tijd de meeste punten heeft vergaard, ontvangt een prijs. Een ware competitie, waarbij het aankomt op overleg en snelheid van handelen!

Letterboxen in het wilde weg
Binnen een bepaalde tijd op de fiets of op de step een aantal boxen zien te vinden. Wie stippelt de slimste route uit langs de boxen?

Op de raand van 't veen en 't zaand
Een routegebonden letterboxtocht op de step of op de fiets. Deze route is uitgestippeld over verharde (fiets-) paden in een open landschap.

Esdorpen route letterboxen op de fiets
Een fietsroute van box naar box door een aantal Drentse esdorpen.

Hondsrugroute
Een letterboxavontuur op de A.T.B. via hazepaadjes van box naar box.

Letterboxen met 'n lanteern
Een speurtocht in het schemerdonker, waarbij u zonder lantaarn niet de winnaar wordt.

Kinderfeestjes
Mini survival / Mini mini survival / Kano-stepcombi / Survival loop / Stepsurvival / Letterboxen in de buurt / Stempelsteppen / Indianenmiddag of een Partijtje veengolf.

Bezoek de website >>

In de natuur
Familie uitje
Groepsuitje
Sportief uitje

    Reviews van Actief Breeland

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden