Golfcursus / GVB halen

Lijnden
Golfles Nederland
Frankfurtstraat 41
1175RH Lijnden

Het GVB / Handicap 54 weekend is de ideale manier om snel het Golfvaardigheidsbewijs te halen. De cursus wordt gegeven op meerdere locaties in Nederland. Jij krijgt 2 hele dagen of 6 avond lessen en legt ook direct het theorie examen af. Dit mag eventueel ook op een derde dag naar keuze. Aan het eind van de tweede cursusdag ontvang je toestemming om zelfstandig te gaan spelen.

Tijdens de cursus worden alle onderdelen van het golfspel behandeld. Chippen, putten, pitchen, de swing en natuurlijk de nodige etiquette en veiligheidsregels. De cursus is inclusief een baanles om een oefenronde te spelen onder begeleiding van de professional. De professional die de cursus verzorgt verstrekt aan het einde van de cursus een baanpermissie, waarmee je zelfstandig toegang krijgt tot de Golfbaan.

2-daagse cursus
De cursus wordt gegeven op een vrijdag en een zaterdag, of op een zaterdag en een zondag, op meerdere locaties in Nederland. De cursus begint op beide cursusdagen om 10.00 uur en duurt tot circa 16.30 uur.

6-weekse cursus
De 6-weekse cursus is het alternatief voor de tweedaagse cursus. Dezelfde lesstof, maar dan verspreid over 6 lessen van 2 uur in de avond of in het weekend.

Bezoek de website >>

Google Maps
Golf cursus
Golf workshop
Bezoekers bezig met activiteit
Golfen

  Reviews van Golfcursus / GVB halen

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden