Klimbos Garderen

Garderen
SOS Events
Putterweg 81
3886PG Garderen

Centraal op de Veluwe, midden in de natuur vindt u Klimbos Garderen. Door een uniek zekersysteem waarbij u continu gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Nederland. Klimbos Garderen heeft maar liefst 9 verschillende parcoursen, waaronder een parcours met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun onderdelen. Ook voor de ongeoefende en minder sportieve klimmers is dit klimbos dus zeer geschikt!

Klimbos Garderen is voor iedereen die minimaal 1.20 meter lang is en maximaal 120 kg weegt toegankelijk. Het park bestaat uit negen verschillende parcoursen. Op de fun parcoursen kan iedereen uit de voeten, hier ga je via een japansebrug, spinnenweb of skateboard van boom naar boom. Voor de echte diehards is er het ‘Tokkel Parcours’ en het ‘No limit parcours’, hier roetsj met bijna alleen maar tokkels heel snel van boom naar boom. En dit tot maar liefst 18 meter hoogte, alleen voor de echte durfals dus. Avonturiers kunnen kiezen voor het ‘Discover parcours’. Op dit parcours klim je tot 25 meter hoogte! Vanaf dit hoogste punt in het klimbos heb je een prachtig uitzicht, maar de obstakels maken het nog spannender. Want durft u het aan om op die hoogte van boom naar boom te fietsen?

Nieuw in Klimbos Garderen is het ‘Netventure parcours’. Dit is het enige parcours waar de allerkleinsten zich ook kunnen uitleven. Zij kunnen hier namelijk heerlijk rond stuiteren, springen, rollen en klimmen. Speciaal gemaakt voor de kinderen vanaf 4 jaar oud en tot 1.20m lang.

Op alle parcoursen zijn educatieve elementen aangebracht, zo leert u onderweg nog iets over bos!

Bezoek de website >>

Google Maps
Kind aan het klimmen
Het klimpark
Klimmuur obstakel

  Reviews van Klimbos Garderen

  Superleuk

  23 October 2017

  Heel leuk, vooral het tokkel parcours!

  Sander E
  Sander E

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden