Big Green Egg Open

Arnhem
Nederlandse Golf Federatie
Apeldoornsweg 450
6816SN Arnhem
Datum: Van 14-07-2022 t/m 17-07-2022

Het Big Green Egg Open is hét internationale golftoernooi voor vrouwen in Nederland. Van 14 t/m 17 kun je de top in vrouwengolf live in actie zien op de Rosendaelsche Golfclub. Wees er snel bij om je te verzekeren van gratis tickets.

Bij het Big Green Egg Open kun je niet alleen golf kijken en leren van de beste speelsters van de Ladies European Tour, maar ook zelf in actie komen. De Golf Academie ontvangt je met open armen. Hier krijg je tips voor je eigen spel of volg er een gratis les. Nog geen golfer? Dan is dit de plek om onder deskundige begeleiding je eerste stappen in golf te zetten. Met een gratis clinic kun je je geen betere golfstart wensen. Of wil je je op een ander vlak ontwikkelen? Geef dan je skills in 'buitenkoken' een upgrade tijdens een van de dagelijkse Big Green Egg masterclasses.

Ook voor kinderen is het leuk om het Big Green Egg Open te bezoeken. Met het Funpark van GOLF RAAK! in volle glorie is er genoeg te doen voor de jeugd met spellen als Hole in the Wall, de Snoepmachines en Sla je slag. En mascotte SPOT is beschikbaar voor selfies!

Bezoek de website >>

Google Maps

  Reviews van Big Green Egg Open

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden