Lasergame Stratego

Op locatie naar eigen wens
Next Generation Sports
Op locatie naar eigen wens 00
0000AA Op locatie naar eigen wens

Lasergame Stratego

De kids kunnen al hun energie kwijt in vele verschillende sportieve en cognitieve spellen door de strijd aan te gaan met het andere team. Twee teams gaan de strijd aan om als winnaar de grote schatkist te mogen openen. 

Er worden twee teams gemaakt welke gaan strijden tegen elkaar opzoek naar de vier vlaggen die bij hun kleur horen. Dit wordt gedaan in het bos of in een rustige woonwijk. 

Beide teams verstoppen aan het begin van het feestje hun eigen vlaggen voor de tegenstander. Wanneer zij klaar zijn, communiceren zij dit via WhatsApp op  een telefoon die zij mee krijgen naar de tegenpartij zodat ook de tegenpartij terug kan naar de start. 

Hierna kan de strijd beginnen! Ieder team heeft een telefoon met WhatsApp, via deze telefoon kunnen ze communiceren naar de tegenstander; waar zijn ze? Of waar zijn ze juist niet? Welke tactiek neemt een team aan en welke tactiek heeft het andere team? 

Beide partijen moeten ervoor zorgen dat ze niet gevonden worden door het andere team want worden hun levens afgenomen, dan heeft dat gevolgen voor het hele team. 

Vinden jullie een vlag? Dan moet die zo snel mogelijk naar de start gebracht worden. Wordt er iemand geraakt wanneer jullie een vlag naar de start gaan brengen en heeft hij/zij dan geen levens meer? Dan moet de vlag ingeleverd worden en mag de tegenpartij deze opnieuw verstoppen. 

Zijn alle vlaggen gevonden? Dan moet het team zo snel mogelijk terug naar de start en wordt er een appje gestuurd naar het andere team zodat ook zij terug komen naar de start. 

Daar staat een schatkist te wachten, het winnende team kan deze openen zodat de prijs voor iedereen onthult kan worden. 

Tussendoor krijgen de kids uiteraard drinken en wat te snacken van ons! 

 

Wat bieden we precies? 

Wie? 

Kinderen van 7 t/m 12 jaar 

Wat? 

Escape Lasergame Jachtseizoen. Deze zal 1,5 tot 2 uur duren. 

Een ander sportief kinderfeestje? Ook dat kan! Onze sportieve en gediplomeerde medewerkers kijken graag samen naar jullie wensen en behoeften. 

Waar? 

Deze feestjes worden buiten georganiseerd, dit kan bijvoorbeeld in het bos zijn, maar het is ook onwijs leuk om dit feestje te doen in een toffe en rustige woonwijk! 

Niet woonachtig in omgeving Arnhem en Nijmegen? Geen probleem! 

Wij komen graag naar jou toe, maar de reiskosten en medewerkerskosten zijn wel voor eigen rekening. 

Wat moet u zelf nog doen? 

Laat weten voor welk pakket jullie willen gaan, met hoeveel kinderen jullie het willen vieren en op welke datum jullie zouden willen boeken. Zorg ervoor dat de kids in lekker sportieve kleding komen en wij regelen de rest! 

Heeft u liever een geheel ander sportief feestje buiten? Kijk eens bij onze andere kinderfeestjes zoals bijvoorbeeld de Escape Bootcamp of de Escape Lasergame! 

Toch iets anders in gedachte? 

Laat weten wat u in gedachte heeft en/of waar uw kind van houdt. Dan bekijken onze sportieve en gediplomeerde medewerkers hoe wij een passend programma voor jullie in elkaar kunnen zetten. 

 

Bezoek de website >>

Google Maps
lasergame
stratego
spelletjes
kinderen
kinderfeestje

  Uitjes in de buurt

  Reviews van Lasergame Stratego

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden