Poldersurvival

De Kwakel
Poldersport de Kwakel
Boterdijk 91
1424ND De Kwakel

Klimmen, slingeren, klauteren, springen etc. U zult denken: Hoe kom ik daar droog overheen? Maar als u goed kijkt zult u zien dat er mogelijkheden zijn om er droog overheen te komen! Onze instructeur geeft op enthousiaste manier advies, stimuleert u en indien gewenst zal hij/zij een demonstratie geven. Vervolgens zult u zelf de uitdaging moeten aangaan, en voorzien van een flinke shot adrenaline de “sprong” zien te maken. Wat zult u trots zijn op uzelf als u droog de overkant heeft bereikt! En natuurlijk levert zo’n hindernis ook de nodige hilarische momenten op! Tijdens het oversteken van de poldersloot zijn er diverse manieren voorzien van verschillende moeilijkheidsgradaties. Wij hebben de hindernissen dan ook voor iedereen toegankelijk gemaakt.

Opties

U kunt de Poldersurvival combineren met een andere activiteit zoals bv de zeskamp (totaal ca. 4 uur durend programma) maar u kunt u er ook voor kiezen om alleen de poldersurvival bij Poldersport te komen doen.

Duur activiteit

De Poldersurvival is een ca. 2 uur durend programma, bestaande uit:

 • Ontvangst met koffie, thee en een plak Kwakelse krentenwegge
 • Uitleg en vervolgens gaat u onder begeleiding van een Poldersportinstructeur ca. 1,5 uur lang een parcours volgen waarbij u op allerlei manieren een sloot gaat oversteken.
 • Na afloop van dit programma is er gelegenheid om te douchen

Bezoek de website >>

Poldersporten

  Reviews van Poldersurvival

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden