Archery Tag

Meerdere Locaties
Fundustry Events

Meerdere Locaties

Het is de nieuwste trend in Nederland; Archery Tag. Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen! Knal je tegenstanders het spel uit of kies ervoor om de targets te raken. Archery Tag is een nieuw en indrukwekkend spel voor jong en oud. Beleef dit spannende spel snel bij Fundustry.

Ben jij op zoek naar een spannend en tactisch spel? Archery tag is een uitdagend spel waarin je met pijl en boog elkaar en de targets moet raken. Ontzettend leuk voor elk soort uitje. Speel samen met je vrienden, familie of collega’s. Lukt het jou om de pijlen te ontwijken? Dit avontuurlijke spel kan op nagenoeg elke locatie worden gespeeld. Om het echte gevoel mee te geven wordt het spel vaak in het bos of park gespeeld. Het kan natuurlijk ook op één van onze prachtige locaties. Schuilen achter bomen en op zoek naar de targets van de tegenstander. Ga de strijd met elkaar aan en geniet van een onvergetelijk uitje!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Bezoek de website >>

Boogschieten
Boogschieten in de natuur
Fundustry

  Reviews van Archery Tag

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt