Wuta Sportvissen

Den Hoever
Sportvisserij Bakker
Hofstraat 27
1779CA Den Hoever

Natuurlijk heb je over de Waddenzee gelezen. Maar heb je ook de sterke verhalen gehoord? Van mensen die al aan boord waren van de Wuta? Aan boord van de Wuta vang je vis op de Waddenzee.

In het voor- en najaar heb je de meeste kans op schar en wijting. Van juni tot oktober komt vaak de makreel in beeld. Soms zelfs eerder. Makreel vang je heel sportief: één-voor-één, soms een paar tegelijk. De hele dag door. Je kunt er ook heerlijk in het zonnetje aan dek zitten (mét een biertje) terwijl je kalmpjes de zandplaten, de zeehonden, de ganzen, eenden en aalscholvers aan je voorbij laat trekken.

En mocht je dan beginnen in te dommelen, dan is er altijd nog Wil die je onverbiddelijk bij de grote pan verse soep ontbiedt. Het geeft al aan dat de Wuta alles heeft om jouw gezelschap een spectaculaire dag op zee te geven. Straks ben jij ook zo'n sterke-verhalenverteller! Dan heb je echt geen tijd meer om boeken te lezen want je blijft krom liggen van het lachen.

Dat zit zo: De Wuta is gewoon een prachtschip, klein, wendbaar, snel en compleet ingericht. Tot en met een rookvat aan toe (want vers gerookte vis hoort erbij)! Plaats voor max 30 personen en een kantine waar 25 gasten kunnen zitten. Maar nu komt het: er is een barretje-babbel, plus een keukentje voor lekkerbek-gehaktballen.

Bezoek de website >>

Google Maps
vishengel

  Reviews van Wuta Sportvissen

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden