Teambuilding

Online

Dit is hét online antwoord op de behoefte om samen iets leuks te ondernemen. Een perfecte teambuilding activiteit: samenwerken en fun ineen. Ideaal dus in deze tijd, waarbij veel mensen thuiswerken en elkaar in levende lijve ontmoeten niet mag of lastig is. Geschikt voor eigenlijk iedereen!

Via een online communicatie platform openen we het event in een centrale ruimte. Wij zetten de verbinding op, en onze persoonlijke host licht het programma toe. Uiteraard is het ook mogelijk om dit moment aan te grijpen om vanuit de organisatie iets te zeggen. Vervolgens starten we het spel, en zorgen we dat de vooraf gemaakte teams elk in een aparte virtuele ruimte terecht komen.

Het spel wordt gespeeld via een app op de smartphone of tablet. De teamcaptain deelt zijn of haar scherm met de rest van het team, zodat iedereen hetzelfde ziet. Samen moet men allerlei vragen beantwoorden, raadsels oplossen en zelfs muziek-, foto- en video challenges doen.

Gevarieerde ludieke opdrachten met een hoog fun gehalte, waarbij samenwerken centraal staat. Via de app is er interactie tussen de verschillende teams, met gadgets, pesterijen en een live tussenstand.

Uiteindelijk wordt in de centrale ruimte het winnende team bekendgemaakt door onze host. Maar nog leuker: maffe foto-opdrachten worden nog even aan iedereen getoond. Hilariteit gegarandeerd. Klinkt dit alles ingewikkeld?

Geen zorgen! Het werkt echt heel eenvoudig, onze host leidt alles in goede banen en is tijdens het spel continu beschikbaar voor hulp.

 

Bezoek de website >>

Thuis teambuilding
Virtueel communiceren
VR Spel
Webcam
Teambuilding

  Reviews van Teambuilding

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden