Lost Treasure

Online
Quest Escapes

Online

Een online escape game in een 3D omgeving…

Momenteel is het een hele opgave om een leuk teamuitje of personeelsfeest te organiseren. Online Escape Room Lost treasure is met een onbeperkt aantal teams te spelen op afstand. Elk teamlid kan, met een goede internetverbinding, overal ter wereld samenwerken binnen een team om uiteindelijk als snelste de kamers uit te komen.

 

Het verhaal

Je hebt een bericht gekregen van de notaris dat je oudoom Archibald Aurelius overleden is verklaard en dat jij de enige erfgenaam bent. Eigenlijk kende je hem alleen maar van de verhalen van je ouders. Meer dan 15 jaar geleden is hij als vermist opgegeven en je was hem eerlijk gezegd al helemaal vergeten…

Archibald reisde de hele wereld over, maar niemand wist eigenlijk precies wat hij deed, laat staan hoe oud hij was. Het gerucht ging wel dat hij een groot fortuin had opgebouwd, maar waarmee was onduidelijk. Van de notaris krijg je een laptop en de sleutel van een verwaarloosd huis waar hij af en toe in woonde als hij in het land was. 

De notaris weet dat Archibald ook een aantal buitenlandse bankrekeningen heeft, maar daar zijn geen toegangsgegevens van. Hopelijk lukt het je om deze gegevens boven water te krijgen en zo Archibald’s fortuin te bemachtigen…

Bezoek de website >>

3D Escape
Lost Treasure
Online uitje
Escape room

  Reviews van Lost Treasure

  20 November 2020

  Ik heb erg veel plezier gehad met Lost Treasure. Het voelt net als een echte escape room! In meerdere kamers is er van alles op te pakken en te onderzoeken en de puzzels zijn leuk en uitdagend.

  Robert

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden