TeamGame

Baarn
Living Story
Heemskerklaan 25
3742AK Baarn

Rennend door de stad probeer je 10 omstanders zover te krijgen dat ze ‘Tulpen uit Amsterdam’ zingen terwijl je ondertussen een kroeg zoekt waar je een biertje met precies twee vingers schuim mag tappen voor de foto. Ondertussen kom je twee teams tegen die een battle uitvechten op het stadhuisplein en zie je een ander team dat probeert zoveel mogelijk stelletjes zoenend op de foto te krijgen.

Teruggekomen bij de bank zie je je teamleden sjouwen met een fles champagne en 10 paar witte sokken, en hebben ze foto’s gemaakt van paspoorten van 5 nationaliteiten met hun eigenaar. Je verzilverd je punten en gaat door met de volgende opdracht, terwijl je teamleider(s) de onverwachte gebeurtenissen op het scherm (twitter, sms) in de gaten houdt, de rest van je team aanstuurt en ondertussen uitzoekt op welke manier andere teams gesaboteerd kunnen worden. De spanning en de hectiek is alom voelbaar. Iedereen wil winnen. Je zit midden in de TeamGame.

TeamGame is een zinderend teambuildingspel dat we spelen in grote steden of natuurgebieden in Nederland. Een spel waarin je wordt gedreven door competitie, fanatieke collega’s, gekke opdrachten, onverwachte wendingen en sabotage van andere teams. Waarin je echt leert samenwerken in je team, ervaart hoe belangrijk communicatie is en je collega’s op een heel andere manier leert kennen door een geweldige ervaring die je samen beleeft! Teamgame is de leukste teambuilding voor grote groepen!

TeamGame van Living Story is een fanatiek Teambuilding spel voor groepen van 50 tot 500 personen, op een locatie naar keuze. Een aantal formats heeft hun succes al bewezen: The Managers, Robin Hood, Pirates of the Caribbean en The Phone zijn meteen te boeken tegen de vaste lage prijs van €29,00 per persoon. We kunnen TeamGames ook op maat maken. Uiteraard gebaseerd op onze beproefde spelconcepten en met een keur aan geweldige opdrachten waaruit we kunnen putten!

– hectisch, spannend en competitief
– teamgericht én resultaatgericht
– leuk!
– bomvol opdrachten, uitdagingen, communicatie, strategie, lef en sabotage
– teambuilding en samenwerken
– de leukste teambuilding voor groepen

Een TeamGame kan een ochtend, middag of avond duren, maar ook een heel weekend
Een TeamGame is geschikt voor groepen van 30 tot 500 personen
Een TeamGame kun je al boeken voor €29,00 p.p. (excl. btw)

Vraag nu informatie aan voor jouw TeamGame, op maat aangepast aan jouw team of bedrijf!

Bezoek de website >>

Google Maps
Deelnemers Teamgame
Grote groep deelnemers
Deelnemers bezig met een opdracht

  Reviews van TeamGame

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt