Paintball

Harkstede Gn
Hoofdweg 163 163
9614AD Harkstede Gn
Paintball bij Break Out Grunopark is een te gekke buiten ervaring!

We beschikken over een groot Paintball terrein die uit 4 velden bestaat. Ieder veld heeft een andere grootte en beschikt over andere obstakels.

Jullie komen aan op de centrale safety-zone. Hier wordt de uitleg gegeven, worden de overalls aangetrokken en maskers opgezet. Vervolgens barst de strijd los!

Tijdens het spel kan je terug naar de safetyzone om nieuwe kogels te halen, snel wat te drinken of een lekkere snickers te eten,.. In de safety-zone ben je veilig…

Boek je dit spel voor een vrijgezellenfeest? Je kunt een bunnysuit voor de vrijgezel bijbestellen. Dit is een roze-wit konijnenpak die de vrijgezel tijdens het paintball aan kan trekken. Natuurlijk mag dit pak daarna mee naar huis!

Na aankomst krijgen jullie overalls en een masker op. Na de uitleg gaan jullie het veld op!

Het paintballen duurt incl. uitleg ongeveer 2 uur. Bij de basis versie zitten 50 kogels p.p. inbegrepen. Paintball Medium heeft 150 kogels en bij het Large-pakket zitten 200 kogels inbegrepen.
In het Paintball DeLuxe arrangement zit een barbecue DeLuxe inbegrepen en daarnaast zitten er 5 drankej per persoon in dit pakket. De barbecue DeLuxe bestaat uit:
- Sate van de Haas
- Pepersteak
- Karbonade
- Ribeye
- Groene Salade
- Vleessalade
- Diverse broodsoorten met tapenade en kruidenboter
- Frites

Bij de BBQ de Luxe is een van de vleessoorten ook in te ruilen voor een zalmpakketje. Mocht je dit willen, geef dit alstublieft wel even van te voren door.

Na het paintballen lopen jullie terug naar de parkeerplaats. Het spelen is helaas afgelopen!

LET OP: Paintball is 18+

Bezoek de website >>
Google Maps
Painball geweren
Paintball mikken
Dekking zoeken
Groepsfoto
De winnaar

  Koop hier je tickets!

  Bekijk eerst de beschikbaarheid om zeker van een plekje te zijn: https://breakout.recras.nl/api/arrangementbeschikbaarheid/id/155
  Bel 050-5411706 om meteen je plekje te reserveren!

  Reviews van Paintball

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden