Moneygame

Harkstede Gn
Break Out Grunopark
Hoofdweg 163 163
9614AD Harkstede Gn

De moneygame draait om…. GELD!
De deelnemers splitsen op in teams en beginnen met een start kapitaal. Het doel van de game is om je kapitaal te vergroten door middel van opdrachten en het oplossen van raadsels.

Een weddenschap omgaan om geld met de tegenstanders of zelfs de instructeurs is ook gewoon toegestaan in de monygame. Er zijn games voor iedereen en niet iedereen hoeft elke opdracht uit te voeren dus doe vooral waar ga je goed in bent maar vooral wat je leuk vindt om geld te verdienen!

De diversiteit in de spellen spatten er van af waardoor er voor iedereen wat bij zit!
De standaard spellen zijn Handboogschieten, Foto-step-speurtocht, Ladder bouwen, Plankenkoorts, Vragen & Raadsels, Wereldbalparcours, Mega Tangram. Voor de denkers zijn er zo’n 25 raadsels verspreid over het terrein.

Eigen ideeën? Laat het weten! Vrijwel alle activiteiten kunnen worden betrokken in het spel.

Moneygame Medium:
Er zit geen eten en drinken bij deze activiteit inbegrepen. Wil je voor- of achteraf wel graag iets eten? Dat kan! Horeca kan altijd bijgeboekt worden. Neem een kijkje bij de Moneygame-arrangementen!

Moneygame Large:
Moneymoneymoney,.. Dat de middag daarom gaat is zeker! Gave activiteiten, raadsels en uitdagingen waarmee keiharde cash verdient kan worden. Daarnaast gaan jullie lekker eten of borrelen. Aan jullie de keus:

Óf jullie beginnen met een luxe lunchbuffet waar jullie direct na aanvang aan kunnen beginnen, óf jullie kiezen voor een borrel na de activiteit.

Het lunchbuffet bestaat uit:
– Zoet en hartig beleg
– Rauwkost
– Zuivel, Jus d’orange
– Koffie en thee
– Kop soep
– Diverse broodsoorten
– Croissants


De borrel bestaat uit:
- Salami
- Wraps met zalm
- 3 drankjes per persoon (b/f/w)
- Bittergarnituur
- Olijven
- Diverse kaassoorten
- Droge worst


Moneygame DeLuxe:
Het ontvangst begint met koffie of thee samen met iets lekkers. Als de buikjes vol zijn en de koffie op is worden de groepen verdeeld en kan de game om het geld beginnen!

Na een korte uitleg van de instructeur ontvangen jullie je gameboekje en het startkapitaal, de vraag is welk team eindigt met zoveel mogelijk geld!.

De activiteiten, raadsels en uitdagingen zijn divers om te zorgen dat er voor ieder wat leuks is!

De prijsuitreiking volgt als elk team het kapitaal heeft ingeleverd bij de instructeur en een korte pauze heeft gehouden. Natuurlijk is er tijd vrijgemaakt om nog op te frissen en even te borrelen voor het diner.

De dag word afgesloten met een XL barbecue en niet te vergeten de 5 inclusieve drankjes!

Bezoek de website >>

Google Maps
Balanceren
Step

  Koop hier je tickets!

  Bekijk eerst de beschikbaarheid om zeker van een plekje te zijn: https://breakout.recras.nl/api/arrangementbeschikbaarheid/id/90
  Bel 050-5411706 om meteen je plekje te reserveren!

  Reviews van Moneygame

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden