Vijftig Tinten

Groningen
Urban Heart
Boterdiep 111
9712LM Groningen

Ben jij op zoek naar de ultieme workshop voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen? Wij hebben het geweldige vijftig tinten programma ontwikkeld waarin jullie vast kunnen warm draaien voor de bruiloft. En natuurlijk voor daarna, als de vrijgezel met haar eigen mr Grey door het leven gaat!

Aan de hand van een boek met citaten en belevenissen uit het “echte” boek gaan jullie spannende tijden tegemoet…Bijvoorbeeld met een prachtig godinnenschilderij van de bruid in spé. En in de speelkamerronde leren jullie elkaar nog beter kennen…Ook zal de vrijgezel een mooie bedel armband als herinnering mee naar huis nemen.

Elke bedel staat symbool voor een persoonlijk verhaal van haar beste vriendinnen. Je hoeft het "echte" boek niet perse gelezen te hebben. Het wordt hoe dan ook een fantastische belevenis. Het persoonlijke boek van de bruid wordt uiteindelijk een prachtig bewaarexemplaar van de vrijgezellendag. Dat mag natuurlijk op de bruiloft niet ontbreken!

Het 50 tinten pakket is geschikt voor groepen van 4 personen tot 20 personen.Bestel deze beleving in deze doe-het-zelf variant om er op jullie eigen locatie een gezellig feest van te maken. Wil je het spel spelen bij ons op locatie dan is dat zeker mogelijk. Jullie krijgen een mooie zaal tot jullie beschikking waar jullie geheel prive het spel kunnen spelen inclusief een lekker hapje en drankje.

Bezoek de website >>

50 tinten
Op bed

    Reviews van Vijftig Tinten

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden