27 Holes FOOTgolfen

Spaarndam
noorderweg 10-A
2064KD Spaarndam
De enige 27 Gholes FOOTgolfbaan met hindernissen van Nederland.

Per baan speel je met maximaal 4 personen en iedereen speelt voor een individuele score. Uiteraard zijn de ballen aanwezig en kicksen, kunstgrasschoenen, sportschoenen of andere schoenen zijn allemaal toegestaan op onze banen.We raden pumps en slippers echter af!

De totale lengte van onze 27 Gholes is ongeveer 4.5 kilometer. Dus (on)bewust en met veel plezier ben je tijdens het FOOTgolfen ook nog eens gezond aan het sporten en bewegen. De speeltijd van de 18 Gholes duurt ongeveer 120 minuten. 27 Gholes duurt ongeveer 180 minuten.

Maak je FOOTgolf dag compleet met een BBQ of Buffet !!!!

Tegenwoordig is het mogelijk om via onze vaste cateraar te genieten van een heerlijk uitgebreide BBQ voor € 19,- p.p.. Na een gezellig sportief potje FOOTgolf onbezorgd genieten van heerlijk eten. Shaslick varkenshaas, gemarineerde kogelbiefstuk, malse kip saté of uitbreiding met zalm en gamba’s…… salades, stokbrood met kruidenboter….. aan alles is gedacht. Halal of vegetarisch eten is geen enkel probleem. Uiteraard behoort een lunch of buffet ook tot de mogelijkheid.
Bel naar 020 260 5000 of mail naar info@footgolf.nl(link sends e-mail) voor de cateringlijst !!

Bezoek de website >>
Google Maps
Footgolf
Scorekaart bijhouden
Actief uitje
Uitdagende holes
Voetballen
Groep bezig met activiteit
Groepsactiviteit

  Reviews van 27 Holes FOOTgolfen

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden