Patient Zero

Online
Quest Escapes
Online Online-Online
Online Online

Het verhaal

Je bent vandaag begonnen met je nieuwe baan als onderzoeker bij GenoFarma, een BioTech bedrijf dat zich met exotische ziektes bezig houdt. Het is erg rustig op je werk omdat de meeste onderzoekers de laatste dagen met griep naar huis zijn gegaan. 

Dr. Schnitzler, je direct leidinggevende die jou vandaag zou gaan inwerken is ook net vertrokken met een ontzettende hoofdpijn. Net als je bij de patiënt een paar kamers verderop wilt gaan kijken, gaat het alarm af en krijg je een verontrustende boodschap via het intercomsysteem; er gaat een mysterieus nieuw virus rond dat afkomstig is uit dit lab!

Lukt het jou en je team om de wereld te redden van dit virus? Combineer logica en vindingrijkheid om zo snel mogelijk een medicijn te vinden tegen deze pandemie.

Spelen in teams

Je kunt het spel spelen in je eentje, maar het is natuurlijk veel leuker om in een team of zelfs in meerdere teams het spel te spelen. Elk lid van je team logt in met dezelfde spelcode, zodat jouw team in dezelfde kamer terecht komt om samen de opdrachten en puzzels op te lossen. Communiceren tijdens het spel doe je via een Skype, Zoom of WhatsApp ‘vergadering’. Of welke communicatie app dan ook. Tijdens het spel volg je het leaderboard om in de gaten te houden om te zien hoe de overige teams het er vanaf brengen. Jij en je team zijn zo’n één tot anderhalf uur zoet.

 

Bezoek de website >>

    Reviews van Patient Zero

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden